Geeft altijd goede kwaliteit

Uitstekend.

Lekkere e liquid, goede prijs en snelle verzending zonder verzendkosten.

Fijne, betrouwbare webshop

Bij Zwoofs bestel ik al meerdere jaren. Het assortiment is uitgebreid en hun service is top. De website zit goed in elkaar en het plaatsen van bestellingen gaat vlekkeloos. Verzending is vaak gratis. Pakjes worden snel bezorgd.

gewoon dik in orde

als ze open zijn kun je direct chatten anders bellen of mailen. eventuele problemen worden direct opgelost. verzenden is altijd gratis en niet boven een bepaald bedrag!

Snel en goed bestelling thuis gehad

Toppy. Voor herhaling vatbaar.

Een hele prettig bedrijf om te shoppen. Goede service en snelle levering.

Slechter geworden in de laatste 5 weken!

Een klant bij Zwoofs sinds januari. Altijd top geweest. Laatste 3 bestellingen zeer slecht geworden, en altijd Zwoofs excuses is ivm de corona virus loopt het wat vertragend. Vraag mij af waarom alle andere leveranciers die ik bij hun besteld leveren de volgende dag en hebben geen overlast van de corona virus. Mijn bestelling van 7 dagen geleden is nog niet ontvangen! Volgens de klantenservice moet ik tot 1 juni wachten en weer contact met Zwoofs opnemen als de bestelling nog niet binnen is. In middels heb ik de producten bij de concurrent besteld voor 17:00 uur en de volgende dag ontvangen!!!!

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd.....

Zeer goed en snelle levering

Zeer tevreden over deze winkel

Snelle aflevering... top

Super snelle levering

Top webshop!

Snelle levering en goede klantenservice

De dag na mijn bestelling alles in de bus gehad, alles netjes verpakt en vragen worden spoedig beantwoord door de klantenservice.

Snelle bezorging en geen bezorgkosten

Snelle bezorging en geen bezorgkosten. Prima!

Ik bestel altijd e-liquid bij Zwoofs. Ben super te vrede goede prijzen! Gratis bezorging en snelle service.

Gewoon goed, valt verder niets over te zeggen

Valt niets over te zeggen, gewoon goed

Eliquid besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering.

Alles snel en netjes geleverd.

Snel!

Prima, snel geleverd en dat is fijn.

Top en snel geleverd

Super top site snel en goedkoop

duidelijke site, snelle levering

Fijne winkel/webshop ruim assortiment

Ik vind helemal mooi zo is natoer

Beste webshop ooit snel geleverd en top kwaliteit en goede info bij de chat

Prima webwinkel

Prima service snelle levering

Goede en snelle levering

Prima service en levering

prima service en levering

Toppie

Goede service en snelle bezorging

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam