Ze hebben van groot assortiment, en wordt altijd snel geleverd

prettig en kundig

ik ben nettjes en kundig geholpen en heb nu de smok directlong werkt prima ook de levering verliep zeer snel top bedrijf

Mooie op tijd geleverd en netjes geleverd

Prima spul, snel geleverd

Uitstekende site! Zeker een aanrader

Betrouwbaar

Ondanks het verkeerde email adres ( dikke vingers van mij ) toch de volgende dag mijn bestelling in huis. Ook de mail die naar hun was gestuurd mbt het niet ontvangen van een bevestiging van de bestelling werd snel en duidelijk beantwoord. Top service

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Altijd tevreden

Blij met de snelle levering

geweldige service

zeker de moeite waard om hier te bestellen

Goede service en snelle levering

snel en goed

Snelle verzending en goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Al jaren trouwe klant en indien vragen zijn de werknemers altijd vriendelijk en superbehulpzaam maar vooral betrouwbaar en alle online bestelllingen zijn altijd aangekomen!.

Zeer goed en snel bezorgd

Duidelijke site. Snelle en correcte bezorging

altijd goed

Zwoofs levert altijd snel. Altijd de juiste producten. En altijd in een stevige verpakking waardoor je zending onbeschadigd aankomt. Prettige webshop, fijn dat je altijd op Zwoofs kunt vertrouwen!

Goed product, snelle levering!

Goed product, snelle levering!

super service en vriendelijke adviezen

snelle en professionele adviezen en snelle service

Altijd snelle service

Fijne webshop, ik winkel er graag!

altijd goed en snel opgestuurd

Bestel al een aantal jaar bij zwoofs goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd kom je ergens niet uit even bellen en ze helpen je direct

Uitstekende service

Uitstekende service en zeer professioneel personeel. Alles zeer snel geleverd en evt een defect wordt direct zonder problemen opgelost.

Altijd goed

Ik heb over de laatste jaren veel en verschillende dingen besteld (juice, mods, coils, enzo) - elke keer zijn ze snel, efficiënt en vriendelijk. Vragen en informatie is ook via de chat goed en deskundig

Meestal de volgende werkdag in de bus!!!! Eén keer pas meegemaakt dat dit nie zo was. Maar prima online winkel.

Snelle levering en goeie kwaliteit.

Super blij

Een aanrader