Snel en volledig

Snelle en volledige levering.

Goede producten, snell levering, uitstekende service

Ze hebben een grote keuze uit uitstekende producten. Ook nog eens een zeer vriendelijke klantenservice. En geen verzendkosten. Wat wil je nog meer. Wel jammer dat niet altijd mijn smok novo 2 pods leverbaar zijn.

Prima snelle levering en snelle reactie op vragen!

Koop al meerdere jaren mijn esmoking spullen bij zwoofs, tot op heden geen klachten. Een betrouwbare partner voor de e-smoker

Geweldige service!

Bij "Zwoofs" een Originele Pyrex glazen vloeistoftank voor de "Justfog Q14 Clearomizer" gekocht omdat de mijne na een val plotseling stuk was. Ik was blij dat Zwoofs zelfs dit onderdeel te koop heeft. Het werd razendsnel bezorgd en gratis! Wat een geweldige service! Ik zal hier zeker al mijn bestellingen gaan doen. Top!

Al jaren klant, en bijzonder tevreden.

Bijzonder tevreden, helemaal niets op aan te merken. Levering, kwaliteit en service een 10.

Na een aantal jaren nog zeer tevreden.

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Goed bedrijf dat doet wat ze zeggen. Is er een probleem met je bestelling dan lossen ze dat uitstekend op en alles wordt goed en op tijd geleverd. Dikke pluim.

Geleverd gekregen wat ik besteld heb, volgens afspraak en op tijd.

Geleverd gekregen wat ik besteld heb, volgens afspraak en op tijd.

Super klanten service. Jeroen heeft een goede service gegeven.

...

Snelle levering , service en veel keus in de shop.

Onlangs een pakket besteld ,maar helaas werd het niet geleverd. Nog even afgewacht of het pakketje alsnog via PostNL bezorgd zou worden. Contact opgenomen en een aangifte formulier ingevuld van dit voorval. Swoofs heeft daarna meteen een nieuw pakket laten versturen ,wat inmiddels wel afgeleverd is. Klasse en goede service.

Goede en snelle levering

Snelle en correcte levering

Niets op aan te merken!

Een van de bestelde liquid was tekort. Werd netjes gebeld of er een vervangende liquid kon bijvoegen. algemeen top service!

Altijd netjes verpakt en snel

Prima webshop. Overzichtelijk, goede zoekfuncties. Prijzen zijn marktconform niet de goedkoopste. Levering is altijd stipt op tijd en meer dan voldoende verpakt

Betaalbaar efficiënt en snel

Zwoofs is een vriendelijk bedrijf die de volgende dag levert voor een aantrekkelijke prijs. Uitgebreid assortiment en je kunt altijd bellen als je vragen hebt.

Niks op aan temerken

Snel en betrouwbaar

zeer goed

je krijgt wat je besteld ik ben er blij mee

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Bestellen goed bezorgen te laat

Het is helaas niet de eerste keer dat je voor 20 uur bestelt en de bestelling pas 3 dagen later krijg en dan bestellen we doordeweeks

Snelle levering en goede prijzen.

Altijd snel geleverd en netjes verpakt

👍

uitmuntend

snel en goede produkten.

Oke

3x 10ml Dragon Vape besteld, netjes afgeleverd. 1x 10ml Dragon Vape Dark Delight is te sterk voor de keel en niet lekker. Raar, omdat de andere flesjes Dragon Vape prima voor de keel zijn met het zelfde nicotine gehalte en ik nog steeds dezelfde coil gebruik.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam