Goed assortiment, snelle levering

Ik bestel regelmatig bij Zwoofs, omdat ze een uitgebreid assortiment hebben en snel leveren. Ben altijd heel tevreden over Zwoofs!

Snelle levering volgens afspraak

Zoals altijd weer erg fijn en goed geholpen! Zowel via de mail als in Spijkenisse geweest voor advies en altijd wordt de tijd genomen om zo goed mogelijk te adviseren, top zwoofs!!

Top bedrijf

Zwoofs maakt waar wat ze zeggen

Savonds bestelling geplaatst, volgende werkdag keurig alles in huis. Top en adequaade service

Duidelijke website en snelle levering

Heerlijke producten en service

Producten komen snel binnen. Verliefd op de service van post. Lekker op tijd enntop kwaliteit

Veel keuze er zit voor iedereen wel een smaakje bij

Altijd snel en correkt geleverd

Met de zwoofs e sigaret en de nic salt smaken ben ik gestopt met roken. BEDANKT!

Hartstikke goed

Altijd een goede ervaring met Zwoofs

Altijd netjes verzorgd en snel geleverd

Snelle levering van het door ons bestelde product.

Snelle levering van het door ons bestelde product. Aan het eind van de middag gebeld en 's avonds besteld. De volgende ochtend was het er al.

Zoals altijd weer perfect op tijd geleverd en zorgvuldig verpakt.

Alles naar tevredenheid

Bestelling was snel geleverd dus top.

Snel en oplettend

Ik bestelde een smoker in de avond. Druk op verzonden. Kijk nog wat rond en wil nog extra liquid kopen. Mailtje gestuurd. Dat het pakketje samen gevoegd kan worden en ook in de nacht is daar oog voor. Lekker scherp. Lekker service gericht. Erg prettige aankoop ervaring.

Prima service bij defecte smoker.

E-smoker buiten de garantie defect. Supersnelle en vriendelijke klantenservice. Uitstekende service ! Compliment.

3 flesjes besteld en de volgende dag netjes geleverd. Zoals het hoort, gewoon top

Goede uitleg en snelle levering

Het grote assortiment morgen in huis

gewoon goed!

Mijn ervaring is goed

Ruime keuze, geen verzendkosten en snelle verzending.

Altijd snel en goed verpakt geleverd.

Erg goed snelle service

Snelle levering alles op voorraad

Ik krijg mn bestelling niet

Ik wacht al 5 dagen op mijn bestelling. Nog niets ontvangen.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam