Super winkel

Snelle levering en mooie overzichtelijke site! Gratis verzending

Even wennen

Besteld op 10 april 2020 en kwam pas op 15 april binnen

Makelijk en duidelijk

Makelijk en duidelijk

Snelle levering! Goede kwaliteit!

Klantenservice tot op heden niet nodig gehad dus daar kan ik niet over oordelen, maar het zegt genoeg.

top

eerste keer besteld en keurig de volgende dag geleverd en ook de juiste producten. Top.

Altijd op tijd, ruime keus.

Vaste klant, vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle levering. Ruim assortiment.

Used to be my favourite

They just don't have many varieties of Aromas. I suggest adding more BigMouth Yummy aromas, they are so tasty.

Goede service, vandaag besteld morgen in huis... Top

snelle levering en indien problemen netjes en snel opgelost

Snelle en goede service

Als ik iets bestel dan wordt het supersnel geleverd, mocht ik problemen hebben meestal met een telefoontje opgelost

Mooie winkel indeling goed overzicht.Prima.op tijd bezorging.TOP

Netjes bezorgd goede vepaking .Alles OK.

Makkelijk bestellen, helaas wat late levering.

Waarschijnlijk door de huidige situatie was de levering twee dagen vertraagd. Dat was jammer. Verder prima.

Helemaal prima!!!!

Goede ervaringen

TOP

Snelle levering ๐Ÿ‘

Alles top

Goede online hulp, snelle levering in Corona tijd (1 dag later) en alles lekker duidelijk

Levering top, product top

Aantal keren besteld, altijd snelle levering. Top!

supersnel!

ik bestel altijd bij Zwoofs, want ik weet zeker dat ik het supersnel in huis heb! Top...

Prima.

Uitstekend.

Super snelle verzending! Altijd voorraad! Top!

Snelle service top!

Snelle service, volgende dag in huis. Klantenservice ook top

Altijd goed en snel geleverd.

Al jaren klant.. En nooit klachten

Snelle levering goede service

Altijd snel geleverd geen verzendkosten ๐Ÿ‘

Top service!

Snelle bezorging.

Binnen 1 werkdag geleverd Ben per toeval op de site terecht gekomen, ga anders zelf naar een shop in de buurt. Ga zeker nog een keer bestellen. Zelfde merk als ik gewend ben. Top!

Love you Zwoofs๐Ÿ˜˜

Lekker optijd geleverd goed kwaliteit heb geen klachten alles ging naar beste site tot nu toe ik kom zeker terug

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.