Doen wat ze beloven!

Bestelling geplaatst en was de volgende dag netjes verpakt binnen (brievenbuspost): top!

1 dag later maar dus super in Corona tijd!

Iets later dan gepland maar dat kan ook bijna niet-Amerikaanse in deze tijd.Goed verpakt,goede communicatie per mail.Ik blijf hier bestellen zeker ook gelet op laagste prijs!

Overzichtelijke website

Snel, efficiënt, klantvriendelijk

Snel, efficiënt, klantvrienlijk. Groot aanbod.

Topbedrijf

Altijd snel en correct geregeld

Heel klantvriendelijk

Snelle bezorging, alleen ivm het coronavirus was mijn bestelling vertraagd. Dit kwam echter niet door Zwoofs maar door post NL. Super fijn dat ze snel antwoorden via email en dan ook nog eens klantvriendelijk zijn! Liquid die ik had besteld is ook heel lekker.

Zoals altijd Top!

Prima producten tegen een lage prijs en supersnelle verzending!!

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en mooi optijd geleverd

Goede klantenservice. Pakketje was 1 dag te laat maar dat was geen probleem.

Snelle levering. Jammer dat de site mijn eerdere bestelling niet onthoud. Nu moet ik steeds zoeken. Verder top!

Fijne website

Overzichtelijke site, fijne product-omschrijving en mogelijkheid tot leveren bij een PostNL afleverpunt.

Top zaak

Snelle levering grote keus aan artikelen

Super goed

- Super cool website - Binnen 2 dagen in de brievenbus mooi ingepakt - Zeer pretigge ervaring

Snel

Snel

Mijn e-liquids zijn altijd op voorraad, en ik heb fijn contact met klantenservice

Ik ben zeer tevreden

Bezorging is snel

snel correct dus prima

snel correct dus prima

Volgende dag na bestelling al in huis.

Alles is altijd voorradig. Ruim aanbod, snelle levering.

Vriendelijk personeel

Grote collectie, misgrijpen kan bijna niet. Snelle levering en mocht er is iets fout gaan door toedoen van postNL in rijden van Corona dan wordt je hier vriendelijk geholpen en staan deze mensen klaar om het zo snel mogelijk op te lossen. Netjes hoor!

Goed geholpen

Helaas. Pakketje nooit gehad

Ik bestel vaker maar toch niet altijd even soepel. Deze keer niets ontvangen van zwoofs. Nog niet eerder gebeurd en het kan net zo goed aan post liggen. Wel vervelend. Volgende keer beter!

Super snelle service

Ik heb de vaporesso gen kit besteld, geweldig mooi en licht van gewicht. Binnen 24 uur al binnen. Ik bestel hier al jaren en de klantenservice is gewoon super!

Top klantenservice

Snelle, vriendelijke en afhandeling van mijn "klacht". Zeer oplossingsgericht. Sorry, maar ik heb er verder niet veel over te melden dan dat ik zeer tevreden ben over Zwoofs. Enige minpuntje die ik kan geven is dat er bij mijn bestelling de apple liquid niet was meegeleverd en bij de klantenservice gaven ze aan dat dat eigenlijk onmogelijk was omdat de zending eerst door een scan gaat voordat deze wordt verzonden. Maar het zat er echt niet bij. Ondanks dat ben ik toch zeer tevreden en heb dat ook al per mail aan Ramin laten weten. Met vriendelijke groet, Linda Verweij

Makkelijk

Snelle en makkelijke levering.

In 1 keer goed gegaan

Duidelijke communicatie en geleverd conform afspraak.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam