Altijd correct

In één woord: geweldig.

Uitstekend advies

Aangezien de Migo problemen heeft met leveringen. Advies gevraagd bij zwoofs voor een soortgelijk apparaatje. Hierbij adviseerden zij mij de Smok Novo 2. Geweldig apparaatje. Batterij gaat lang mee en de pod blijft lang op smaak. Dampt ook goed. Hierbij bedankt voor het goede advies.

Altijd een kloppende en snelle levering

Blijft mijn eerste keuze. Alleen als ze een bepaald product niet in het assortiment hebben ga ik elders kopen.

Snelle levering zonder verzendkosten.

Gewoon geweldig!

Sirvice TOP! En goeie kwaliteit producten!!!

Snelle levering, prima verpakt

Volgende dag in huis, werkelijk een snelle afhandeling

Fantastisch!

Beste

Ze zijn goed snel en makkelijk. Aan te raden om hier te bestellen.

Top service!!!!

Eerste keer dat ik bestelde maar zeker niet de laatste keer. Zeer goede service snel vlot en overzichtelijk. Duidelijke webshop veel op voorraad. Snelle en vlotte afhandeling.

Snelle bezorging

Een snelle bezorging Top

Netjes geholpen en erg vriendelijk snel in huis

Snelle levering super service!

Goede service ook in de winkel, en heb je geen tijd bestel je online. Top!!!

Toppers!

Snelle service van hoge kwaliteit ! Dank jullie wel!

Eenvoudig bestellen promte levering

Bestellen is eenvoudig met goede product omschrijving. Levering (per post) is gratis en prompt.

Wederom perfect

Al een keer of 10 besteld, iedere keer perfect geholpen als dat nodig was, perfect verpakt en meestal dezelfde dag nog verwerkt voor verzending.

Snelle gratis levering

Ik had enkel coils nodig maar zag dat ze een zeer breed assoriment hebben; op het gebied van eliquids, mods en alle andere benodigdheden om te dampen.

heb het product nog steeds niet binnen.

heb het product nog niet binnen gekregen maar er werd wel om een beoordeling gevraagt nou bij deze dan. wacht al 5 dagen.

super geholpen

ben super geholpen ondangs ik de verkeerde had besteld super geholpen

Snel en netjes verzonden

Woensdag om 18.04 besteld toch de zelfde dag nog verzonden top Alleen kwam het pas zaterdag met de post binnen dat is wel jammer maar dat is een kwestie dat er vertraging was met de post

prima product, snelle verzending

prima product, snelle verzending

Altijd geweldige service

Bestel heel vaak. Geweldige sevice en altijd optijd en goed binnen. De enkele keer dat er iets niet in orde is wordt dat volledig naar wens opgelost

de bestelling was een dag later binnen. goed werk

de bestelling was een dag later binnen. goed werk.

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijk en snel geleverd.

Snelle levering!

Duidelijke website en snelle levering!

Supersnelle levering zoals altijd.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam