altijd goed

een aanbeveler

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

ook in deze tijd weer gewoon snel en goed

Gewoon weer vertrouwd snel en goed geleverd.

Super service!

Nadat ik mijn justfog Q16pro had besteld, ging deze binnen week stuk. Ik heb de klantenservice gemaild en had de zelfde dag nog antwoord. Ik kon mijn vaper opsturen en er word naar gekeken. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe vaper binnen. Super goede service! Ik bestel zeker nog eens bij jullie.

alles vanaf bestelling tot levering goed[

toppie joppie

Altijd goed!

Super snelle levering!

Correct

Snelle levering, ruime keuze

ALLEEN DE POST DOET NIET ZO HET HOORT.ANDERS WAS HET SUPER

GA ZO VOORT

Groot assortiment, duidelijke uitleg, snelle levering, afspreken nakomen

Snel en goed

De juiste spullen

Fijne en overzichtelijke site. Altijd op voorraad... vandaag besteld morgen in huis, is heel erg lang geweest, ook als je best laat bestelde. Jammer dat post.nl niet meer zo snel levert, zwoofs ga zo door... dik tevreden.

Vandaag besteld morgen thuis zonder problemen

Betrouwbaar en kwaliteit atlrtikelen

Erg snel geleverd

een goede service

goede en snelle service zoals al bij meerdere vermeldt, ook altijd een volledige bestelling

Bestelling klopt altijd en wordt zeer snel geleverd.

Doen wat ze beloven!

Snelle levering van goede producten!

Snel, goede service, nette prijzen en uitstekende producten.

Ook als ik uitgebreid rondgeshopt heb, kom ik toch weer terug bij Zwoofs.

Makkelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering en goed verpakt. Mijn zoon besteld altijd bij jullie, vandaar dat ik nu ook mijn bestelling heb geplaatst bij Zwoofs. Zeer tevreden en de prijs is ook goed.

Snelle Levering

Prima en degelijke website ! Super ultra snelle levering ;)

Snelle levering en netjes verpakt

Product van bestelling van afgelopen vrijdag nog niet binnen

Normaliter altijd erg tevreden over mijn bestellingen. Maar mijn laatste bestelling van 27 maart is tot op heden nog niet binnen gekomen. Vermoedelijk PostNL die iets verstiert. Zwoofs heeft aansluitend hierop mij teruggebeld en de bestelling alsnog in orde gemaakt voor nieuwe verzending. Kortom, ondanks de moeilijkheden bij PostNL om logische redenen deze dagen, blijft Zwoofs actief service verlenen. Top!

Vakkundig ingepakt en super snel geleverd

prima service en snelle afhandelo ng

Als geweldig heb ik dit ervaren , was mijn eerste keer en zolang ik nog bestaat blijf ik u klant djw .

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam