helemaal goed!

ik kom daar al jaren, altijd prima en goede klantenservice!

Snel

Waardeloos

Kreeg de verkeerde pods. De fout werd bij mij gelegd. Eerst had ik de verkeerde besteld, ik stuurde een foto met het doosje waar wel 2.0 op stond. vervolgens werd gezegd dat dat niet kon want er staat een barcode op of zoiets. Ik had al aangegeven dat het betreffende doosje niet afgeseald was dus er kon van alles in zitten. Ik heb het maar laten zitten wil niet voor leugenaar worden uitgemaakt.

Mooi e-smoker maar breekbaar

Ik heb een e-smoker gehaald in rainbow kleur. Mij evaring is dat hij mooi en een goed zuigkracht heeft maar dat hij wel snel breekbaar is

Alles top

Alles goed gegaan , bestelling en levering

Zwoofs! Alles onder één ‘dak’

Bijna 2,5 jaar gestopt met roken... Maar ik “vape” nog wel! 😉 En Zwoofs heeft voor mij de juiste “stuff”! ✌🏻 Niet alleen een fijne voorraad maar ook veel variatie, opties, aseccoires, SMAAKJES 😍, veel mogelijkheden om eens wat anders te proberen. Én Afterpay of niet, altijd een keurige, snelle levering! Echt top! (Dikke duim 👍🏻), ook voor de klantenservice! Voor mij geen andere leverancier, Zwoofs is top!

Fijne service

Redelijke prijs, veel keus, snelle bezorging en duidelijke informatie. Erg fijn dat ze geen grotere verpakkingen gebruiken dan nodig is en ze kleine pakjes zo verpakken dat ze door de brievenbus passen.

gewoon alles op tijd en correct geleverd

ruime keuze, goede service, op tijd bezorgd, goede site, ik ben zeer goed te spreken over Zwoofs

prima service

snel geleverd en alles klopt prima tevreden

Supper service, uitgebreid assortiment, vriendelijke klantenservice en altijd gratis verzending. Niet voor niks ben ik een vaste klant. Ik ben nooit naar de winkel geweest, ik doe alle bestellingen op de internetsite en telefonisch. Rokers, ervaar het winkel Zwoofs, zou jij geen spijt van hebben!

Super geholpen Een aanrader om daar te bestellen als er wat mis is wordt je heel goed geholpen snelle reactie.

mods is top!!

mods is top!! maar wel alleen jammer E-liquids gaat heel snel op!! vaak bestellen! waarom mag geen 50ml in nederland en leverbaar?? is toch mankelijker!! dan 10 ml!

Geweldige service

Voel mij klant bij dit bedrijf

Top, komen de volgende dag binnen.

Zwoofs kun je makkelijk bestellen en de website is duidelijk. Als je even last-minute iets moet hebben voor de dag erop krijg je hem ook binnen 24 uur.

Heel goed.

Snelle en juiste levering. Veel keus,

Prima service!!

Zeer tevreden klant, de bestelling wordt altijd op de verwachte datum geleverd in perfecte verpakking!

al vele malen besteld, altijd alles prima in orde!

groot aanbod, ook met hoger VG percentage. kundige vriendelijke medewerkers

Snelle levering, goede producten

Ik deed twee bestellingen en beidemalen was de levering binnen 2 werkdagen, netjes verpakt. De twee vape-pennen waren zoals verwacht en zijn dus ook al in gebruik. Prima op alle fronten.

Zoals altijd: gewoon goed!

Helemaal niets op aan te merken, kan niet beter.

Vrijdag besteld woensdag geleverd

....

Snelle levering en altijd voldoende voorraad.

Snelle reactie via mail

Nadat ik mijn product had ontvangen en in elkaar had gezet bleek deze lek. Mail gestuurd en direct contact. Diverse oplossingen besproken maar uiteindelijk bleek het product toch echt stuk. Via mail kreeg ik te horen dat ik gebruik mocht maken van de garantie en het terug mocht sturen. Paar puntjes waar ik niet tevreden over was, het bleek dus een fout te zijn van het product. Toch heb ik zelf de verzendkosten betaald om het product terug te sturen. Ik kreeg geen antwoordnummer zodat ik het gratis terug kon sturen.Ook heb ik een volledig vol flesje e liquide en 3 coiltjes verbruikt. Ook voor beide geen vergoeding gekregen.

Prima assortiment en rookwaren, maar Zwoofs blijft spammen met e-mails

Ik wil van de reviewe-mails af!!!

Doosje coils besteld. Superslechte kwaliteit moest ze binnen 24 uur vervangen normaal doe ik toch zeker 3/4 dagen met een coil. Gebeld met zwoofs en een nieuw pakje gekregen.

Dagje te laat met de post en american stars flesje ging spuittutje los daarna zelf gemaakt.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam