Ben er heel gelukkig mee.

Een fijne en makkelijke website en overzichtelijk. wederom weer een snelle afhandeling ondanks in het Weekend besteld.

Snelle levering. Veel op voorraad

Bestel hier regelmatig. Snelle levering. Veel op voorraad. Via de chat snel antwoord en advies. Kortom erg tevreden.

fantastisch

Lekker snel , niets aan veranderen. Ga zo door.

Altijd goed

Ik bestel al lange tijd bij Zwoofs, en het is altijd betrouwbaar, en de service is goed.

Probleemloos winkelen

Zwoofs levert zonder gezeur en vertraging. Ze bieden een groot assortiment,, kortom prima winkel

Top bedrijf

Heldere duidelijke website met goede zoekfuncties. Ruime keuze aan producten, evenals ruime keuze aan betaalmogelijkheden. Meestal de volgende dag bezorgd, mits er een zondag of feestdagen tussen zitten. Producten zijn goed verpakt, en in de meeste gevallen geschikt voor brievenbus, zoals liquids en coils.

Goed en netjes bezorgd!

Goed en netjes bezorgd!

Goed adres voor de vapers

Mijn eerste aankoop deed ik bij Zwoofs en wat me gelijk opviel was de service. De verkoper nam alle tijd en wist waarover hij sprak.(geloof me er zijn genoeg vape shops waar dat niet het geval is),en toen ik naar een paar weken belde met wat vragen kreeg duidelijke uitleg en als het me niet lukte kon ik altijd langskomen. En ik had niet ineens vermeld dat het een product van hun was. En dat is zeker voor de beginnende vaper super belangrijk de aftersales(hulp en advies) en daarom kan ik Zwoofs ten harte aanbevelen.

Super!!!

Snelle levering, grote keus..

super

Correcte en snelle levering. Niets op aan te merken. Een aanbeveling.

Top ervaring

Briefpost was kwijt geraakt, hebben meteen daarop een nieuwe gestuurd. Deze was gewoon netjes binnen gekomen. Altijd behulpzaam en groot assortiment

Veel keus en goede producten

TOP

Snelle levering, geen verzendkosten, top service.

Goede klantenservice, snelle verzending

Ik heb al meerdere keren bij Zwoofs iets besteld. Het is altijd netjes ingepakt (zonder al te veel extra materiaal, wat ik prettig vind) en snel verstuurd. Ook had een keer een clearomizer die defect bleek, deze was binnen drie dagen omgeruild, met een snelle reactie van de klantenservice

Vlot, behulpzaam en vriendelijk

Netjes geholpen, verkeerd onderdeel besteld (type nummer verkeerd gelezen) maar zonder problemen omgeruild

Zeer snel

Bestelling altijd compleet en snel geleverd.

Besteld en volgende dag netjes ontvangen!

Goede producten en vandaag besteld is ook echt morgen in huis. Top!

Hele fijne webshop

Altijd op tijd geleverd en vriendelijk te woord gestaan als je vragen hebt

Beste Online Vapestore!

Altijd super snelle verzending en voordelige prijzen.

Snel geleverd zonder verzendkosten

prijs kwaliteit zonder meer goed te noemen. snelle levering en goede service

Zee goed

Heb nu 2 bestellingen gedaan voor SMOK Pod en IVG salt en beide keren werd het netjes de dag erna met de brievenpost afgeleverd (zoals afgesproken). Gewoon zoals het hoort. Verder is de site heel fijn om te navigeren

Goed!

Snel geleverd, géén verzendkosten!

Snelle correcte levering

Snel en goede prijzen