Over het algemeen goed behalve bij mijn laatste bestelling

Bestel al langer bij Zwoofs. Over het algemeen altijd goed. Ik krijg altijd mijn bestelling de volgende dag geleverd. Echter als je ooit een probleem hebt moet je niet al te veel verwachten van de klantenservice. Ook staat op hun website dat ze binnen 1 dag leveren. Maar dit is dus niet waar want het kan tot maximaal 5 werkdagen oplopen. Dit is ook nergens vermeld op hun website.

altijd snel, correct en behulpzaam

In het verleden veel zelf opgehaald in Schiedam, waar ik altijd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen ben. Nu verhuisd en laat ik bezorgen; dit komt snel. Prima ge-olied bedrijf, echte aanrader.

Top site, goede kwaliteit en snelle levering.

Ja bestellen is super simpel krijg snel feedbak

Easy simpel

Compleet, duidelijk en snel.

Compleet assortiment, duidelijke website en betaaltransactie en supersnelle levering (dezelfde dag al bekend bij vervoerder voor bezorging de volgende dag).

Super super snel👍

De ultieme online shop ervaring

Supersnel

Alleen maar fijne ervaringen met Zwoofs! Snelle levering, groot assortiment en geen bezorgkosten. Oh. En ook een heldere overzichtelijke website. Houd ik van.

snel safe & simpel

Overzichtelijke en uitgebreide website

Snel!

Half uur nadat ik mijn bstelling geplaatst had, kreeg ik bericht dat deze al ingepakt en klaar voor verzing was! En dat op een zaterdag! Top!

Heel goed !

Wat betreft het bestellen bij jullie heb ik totaal geen klachten. Vandaag besteld en inderdaad morgen in huis. Waar ik me wel heel erg kwaad over maak (en daar kunnen jullie niks aan doen ) is de pakket bezorgers. Ik krijg van jullie een bericht wanneer het pakketje geleverd word Ik blijf thuis zitten wachten Zie het busje aan komen rijden en op het moment dat ik de deur open maak zie ik hem alweer wegrijden ! Dus briefje in de bus en weg ! Kon ik zelf weer naar het postkantoor om het op te halen !

gewoon zo door gaan

heel snelle levering dat is leuk

Ik heb alles op tijd gekregen en goed verpakt. Het enige wat van mij iets minder mocht was het opvul materiaal. Ik moest half gaan grabbelen om alles er tussen uit te vissen. Iets ander op vul materiaal zou echt top zijn. Voor de rest geen pakbon bij de bestelling wat ik aan de ene kant snap, maar toch fijn om van te voren aan te geven dat dit alleen nog digitaal is. Top service verder en vriendelijke live chat die al mijn vragen kon beantwoorden. Bestel er zeker nog een keer

Zéér goede & snelle service.

Ruime keuze, goede service & bereikbaarheid. Ook stipte levering en redelijke prijzen.

Snelle levering en goede prijs! Top webshop.

TOP

Bestellen en andere dag in huis is TOP.

Goede website en snelle levering.

De website is heel overzichtelijk en wat ik nodig heb is snel besteld. Daarna werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling en was alles de volgende dag in huis.

Goed en snel geleverd

Top !

Goede en snelle service

Pakketjes komen de volgende dag keurig aan. Fabrieksfout werd snel en keurig afgehandeld.

altijd correct en snel

ben altijd geweldig geholpen, snelle en correcte levering, heb ook al heel wat mensen naar zwoofs verwezen en allen zeer tevreden

Snel, correct, goede service

Altijd snelle en correcte levering, goede service!!

Altijd een corecte levering

Donderdag na 1800 uur bestelt, dinsdag in huis.

Perfect!

Super website, goede klantenservice. Top Serviceverlening. Wat kan ik nog meer zeggen? Ga zo door!

Had de verkeerde pods bij de nieuwe vype besteld er zijn nl 2 soorten jammer dat niemand mij daar op geattendeerd heeft

Perfect!

Snel en accuraat, goede service,

Snel en verzorgd

Prima levering.