Rondom fantastische service

Beide webshop and fysieke locaties zijn gewoon allround goed opgezet. Duidelijke webshop, goede prijzen, levering de volgende dag, en vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel. Zij zijn nu m'n standaardwinkel voor vapen.

1e keer besteld, gelijk netjes een mail met factuur ed. En volgende dag in huis, en goed assortiment!

Dikke prima

Niks op aan te merken!

Alles werkt prima👍👍

Heb me pakket weer goed aangekregen.

Wonderful prices, delivery and updates.

I found exactly what I was looking for in no time, added a charger for my new mod and ordered. Got it less than 24 hours later and couldnt be happier. I checked the free business cards option too and I have already given friends some of them because I truly believe Zwoofs is the best dutch vaping store. Thank you very much!

Top bedrijf

Ze zijn duidelijk en snel hulp is super en het assortiment is top 10/10 would recomend

Goede service!

Snelle verzending

Snelle levering. Tot nu toe nooit problemen gehad. Ik ben dus dik tevreden en blijf bestellen.

Gewoon zeer goed

Makkelijk een bestelling te plaatsen, geen verzendkosten, duidelijk op hoogte gehouden en geïnformeerd per email. Goed verpakt. Mijn volgende bestelling zeker weer bij Zwoofs.

Uitstekende afhandeling

Mijn zending was (tijdelijk) zoekgeraakt in de post. Direct werd de bestelling opnieuw verstuurd. De communicatie was keurig en snel.

Snel

Zeer goed Producten kloppen zoals het zou moeten en ook netjes verpakt

Vaker hier besteld en altijd goed.

Geen verzendkosten

Super service

Alleen maar positief. Een 10

Altijd snel geleverd gratis verzending

Geweldige webshop, altijd volgende dag in huis zonder verzendkosten!

Super goed

Je word altijd vriendelijk en goed geholpen door 1 van de jongens die vaak zelf ook dampen en daar door dus ook de perfecte aanbevelingen door kunnen doen zwoofs ga zo door

Probleemloos

Tot nu toe 3x bestelling gedaan, prima aflevering

Altijd goed, altijd snel

Altijd snel, altijd goed. Ideaal.

Snelle betrouwbare levering👍👍👍👍👍

Goed aanbod altijd snel en kloppende bestelling

Vaste webshop voor liquids.

Gewoon goed en snelle levering

Wij zijn nog steeds echt heel erg tevreden en gaan niet bij een andere winkel bestellen.

Top.

Altijd op tijd.

Klantvriendelijk

Door de ruime keus is het soms even zoeken, maar er is voor elk wat wils. Snelle en goed verzending

Super levering

Cairostraat 64