Klopt altijd

Bestel regelmatig, nooit problemen

!

Snel, goede prijs, ruim assortiment. Wel een lege verpakking E-liquid gekregen. Dit gebeurt vaker bij andere winkels, maar zou graag meer controle zien.

Gewoon snel en goed

Overzichtelijke website, snelle levering. Gratis afleveren met de post. Breed asortiment. Kortom de perfecte leverancier.

Snel en netjes

Product snel geleverd, goede communicatie. En de ondersteuning was prima.

Betrouwbaar bedrijf, goede service en snelle levering

Betrouwbaar

Altijd op tijd supersnel

Prima ik ben tevreden

Snel

Binnen 2 dagen de liquids binnen gekregen.

Lekker handig

Vrijdag ochtend bestelt zodat ik in ieder geval in het weekend m'n e Smoker kon gebruiken. Het zou namelijk zaterdag binnen komen aangezien ik ben gestopt met roken is dit inmiddels een noodzaak dat ik in ieder geval m'n esmoker ter beschikking heb. Maar dan word je zoals je kan inbeelden best wel pissed off als er niks binnen komt terwijl er 2 verjaardagen waren dus het was nog zwaarder. Verder ook geen email gehad dat het verzonden was etcetera. Heel jammer dit

Snel en praktisch

Op de goede site snel de zaken besteld die ik nodig had

Super quick delivery

Quick delivery and quality products

Geen porto, dus.

Meestal de dag erop geleverd en zonder verzendkosten, daarom verkies ik Zwoofs boven andere e-juice-webwinkels.

Goede en snelle service

Keurig verpakt en snel geleverd.

Dit is een prima bedrijf. Er wordt netjes geleverd. Alles volgens het boekje!

Altijd Top

Altijd snelle levering!

Snel en geen verzendkosten.

Prima zo!

Traag

Donderdagochtend besteld, dan heb ik het voor het weekend dacht ik. Nu is het inmiddels zondag en helaas niets ontvangen.

Goed verpakt, alles zoals beschreven en snel geleverd!! Zal hier zeker nog een keer bestellen als ik iets nodig heb.

Lekkere smaken en snelle levering!

Lekkere smaken en snelle levering!

Snelle en goede leveringen. Prima, ga zo door.😁

Heel erg goed!

Top service. Altijd gelijk de volgende dag geleverd. Ben echt heel erg tevreden en ga bij geen andere winkel bestellen.

Prima aankoop, levertijd als beloofd: niets mis!

Duidelijk overzicht van producten helpt je snel een goeie keuze te maken. Paar klikjes en de volgende dag in huis. Nu genieten van het product!

Bestel nu al 2/3 jaar bij jullie, tijden veranderen; jullie staan er, evengoed altijd.

Als de wet veranderd moeten ze daar in mee (zucht); kan binnen alle beperkingen altijd op ze rekenen. (Hoe was dat voor 1 zin…? Bedankt!)

2e keer besteld. Belofte maakt schuld. Zij komen hun beloftes na. Ook het gratis verzenden (bij briefpost), maakt bij mij een hoop goed.

Waardeloos

Geen track&trace, geen info wanneer de zending komt. Na 2 dagen nog niks gehoord en standaard auto antwoord op whatsapp waarin je een link krijgt naar de website waarin je ziet wanneer de goederen ‘normaal’ geleverd worden, niet jouw zending. Nog niks ontvangen en geen reactie en geen link waarin je je zending kunt volgen..nog niks ontvangen.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam