Zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf

Uiteindelijk kom ik altijd weer bij Zwoofs uit als ik iets wil aanschaffen:de snelle,vriendelijke en uiterst professionele afhandeling bevalt mij zeer;daarnaast niet te vergeten de redelijke prijzen en de snelle levering.Mócht er iets niet helemaal naar wens gaan(het blijft tenslotte 'mensenwerk'),dan wordt het in dat geval méér dan redelijk opgelost.Wat mij betreft een fijn bedrijf en voorbeeld voor vele andere!

Komen de belofte na, waar ze mee adverteren op de site.

Mijn ervaring is prima, je besteld en de levering wordt zo als beloofd correct afgehandeld, ben erg tevreden, zeker een aanrader.

Uitstekende service

Altijd goed om bij zwoooofs te shoppen. Ze versturen op tijd en als postnl een beetje meewerkt komt het altjjd w optijd aan.

Scherpe prijs! Snelle levering!

Helemaal tevreden

Tevreden met alles

Levering op tijd, prijs is scherp

Snelle en correcte levering

De levering was snel en correct. Prima keuze.

Niks op aan te merken

Een geweldige en snelle service

Meteen de volgende dag in huis en goede kwaliteit e-liquids.

Goed voor mekaar en snel geregeld + geleverd!

Geweldige snelle service en gratis verzending! niet voor niks zijn jullie de grootste online verkoper. Ga hier zeker vaker bestellen.

Goede informatie en goede service

Ik wist eerst niks over vapen. Na aanleiding van deze site met alle informatie over vapes en hoe het in elkaar zit, ben ik nooit tegen problemen aangelopen.

Netjes en op tijd geleverd

Prima ervaring

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Top bedrijf

De bestellingen zijn altijd op tijd,en de kwaliteit is top

Altijd super!

Bestellingen komen altijd op afgesproken datum aan, bestel alleen maar hier!

Snel eqn correct geleverd

Overzichtelijke website en snelle levering

Top.

Top.

Super goede service.snelle levering

Goede spullen Sneek levering. Goede prijs

Vertraagde bestelling rondom kerst netjes opgelost

Mijn zoekgeraakte bestelling bij de post is netjes opgepakt door de medewerkers van Zwoofs en goed opgelost door een nieuwe zending af te sturen. Daarom zeer tevreden!

Altijd goed!

Al zo lang klant, simpelweg tevreden!

GEWELDIG,,,,, op alle vlakken !!!

Zowel met produkten, die er niet meer zijn, krijg ik aanbevelingen van produkten die ook te gebruiken zijn ! Ook de bestelling komt op tijd .

Gewoon fantastisch

Dit was mij eerste bestelling, echt top, ik ken zwoofs via mijn vriend, hij is vaste klant /haha / en dit keer dacht ik, ik plaats bestelling zelf,

Goed; Snel en altijd betrouwbaar

Bestel al langere tijd bij Zwoofs. Mooie site met eenvoudige bestelprocedure. Altijd krijgt men een bestelbevestiging en verder verloop van verzending. Ik ontvang mijn producten altijd de volgende dag in een goede neutrale verpakking. Nooit geen problemen gehad, wel eens een vraag die meteen beantwoord en opgelost wordt door hun geweldige klantenservice. Ben zeer tevreden, klasse

Snel en uitgebreid assortiment

Jullie klantenservice is top!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam