Prima, geen klachten of opmerkingen!

Product neties verpakt en snel geleverd.

Prima, erg tevreden

Altijd op voorraad wat ik nodig heb, snelle verzending

Altijd netjes thuis bezorgd

Goede snelle afleveringen

Gewoon goed !!

Zoals altijd perfect

Zoals altijd perfect

Bij vragen, vriendelijk en snel geholpen. Snelle levering

Altijd snel binnen

Snelle service en artikelen altijd zeer goed ontvangen

Atentos

Muy atentos siempre son una tienda eficaz

• ¿Nos recomendarías?

Prima snelle levering goed product

Net voor kerst nog wat Coils besteld want ik bleek er ineens door te zijn.....en volgende dag geleverd. Super bedankt 🙏

Altijd goed en op tijd

Als altijd , snelle service en precies wat ik besteld had. Al een paar jaar een tevreden klant.

Fast delivery, good quality

Happy to order again

Mijn bestelling geplaatst op de 23ste December, en een dag voor Kerst al in huis. Goede service( ook aan de chat).Prima prijzen, en gratis bezorgd! You get what you want!

Snel leverbaar en kwaliteit

Altijd op voorraad volgende dag in huis en voor vragen kun je altijd terecht en een snelle reactie. Ofwel top!

Snel bezorgd, uitstekende kwaliteit, spam via de e-mail

Zwoofs bezorgt snel, voor een goede prijs, prima assortiment, en de kwaliteit is prima. Jammer dat ze je blijven lastig vallen met mails over het achterlaten van een review. Ik hoopte dat het aanmaken van een account bij het bestellen dit zou veranderen, maar de mails blijven binnenkomen. Erg vervelend.

Goeie Ervaring!

Goeie service en altijd goed op tijd

Prima geregeld

alles is volgens afspraak verlopen

Supersnelle levering!

Alles goed ontvangen en ben tevreden met alles.

Niks aan te twijfelen en ook vertrouwelijk om inkoop bij Zwoofs te doen en alles is goed geleverd. Geen opmerkingen aan toe te voegen.

Tot nu toe helemaal top!

Ik heb al een paar dingen besteld en erg snel ontvangen, het feit dat er altijd een gratis verzendmethode is maakt het toch wel mijn eerste keuze. Ik was altijd een mr-joy klant maar hun hebben opeens het minimale bedrag voor gratis verzending omhoog gegooid en elke keer wat ik wil niet op voorraad. Ik hoop dat dit bij zwoofs niet zal gebeuren.

snelle en goede service

X-force smok besteld volgende dag in huis perfect werkend!

Uitstekende shop

Laatst een pakje eleaf hw1 coils gekocht die allemaal slecht waren, maar ik kreeg zonder morren een nieuw pakje goede coils opgestuurd. Top!

Bestelde producten niet ontvangen en geen oplossing

Bestelling geplaatst, niks ontvangen. Ik was volgens Zwoofs "te laat met het melden". Heb nu geen producten en geld is weggegooid. Nooit meer Zwoofs voor mij. Zeer onbetrouwbaar.

Uitstekend!!! En een fijne feestdagen gewenst

Wat ik al zei.

Super goeie service, snelle levering.

Zo als altijd. Alles compleet en correct verpakt.

Super goede service

Hele goede service door telefoonist (Jeroen) wist precies waar hij mee bezig was en ging lekker vlot.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam