Prima webshop voor de vape liefhebber.

Prettige website, snelle levering. Een uitgebreider assortiment (merken qua aroma's) die 5e ster opleveren voor mij.

Supergoed...

Ben heel tevreden met Zwoofs. De ene dag besteld en de volgende dag gegarandeerd in huis.

Top! Snelle levering en goeie kwaliteit!

Perfect!

super

op tijd ruim assortiment eenvoudig te bestellen

Supersnelle Levering

Even snel liquids bestellen, volgende dag in huis.

Tweede bestelling en nog steeds zeer tevreden

Zwoofs heeft een ruim assortiment tegen zeer redelijke prijzen. Het bestellings proces is eenvoudig en snel af te ronden. Daarnaast bieden zij een ruime keuze aan betalingsmogelijkheden en ook de verzendkosten zijn redelijk. Voor de kleine bestelling is de gratis verzendmethode perfect. Alles bij elkaar tot op heden een zeer prettige ervaring.

Netjes op tijd binnen en zijn ook de goedkoopste

Overzichtelijke site..bestellingen altijd op tijd binnen en gratis verzenden.

Goede en snelle service, duidelijke productomschrijvingen, goede kennis als er om gevraagd word.

Snelle levering, en bij vragen wordt je snel en vriendelijk beantwoord

Snelle levering, en bij vragen wordt je snel en vriendelijk beantwoord

Zoals het hoort!!

Andere webwinkels kunnen hier nog wat van leren! Refill voor e-smoker besteld, via briefpost. Om 17.50 besteld, volgende dag om 10.30 binnen. Netjes in een bubble envelop!! Goed werk jongens.... Mijn vaste winkel vanaf nu.

Netjes op tijd bezorgd.

Besteld en de volgende netjes ontvangen. Netjes verpakt en de juiste producten.

Netjes verpakt,op tijd geleverd en niet te duur

Great

Quick and reliable

Altijd goed!

Altijd goed en snel

Prima :)

variety of products, fast delivery, good quality products

Goed betrouwbaar bedrijf

Al heel vaak besteld en in de winkel geweest altijd goede vriendelijke service

Super!!

Altijd super goede behandeling zowel met chat als met bestelling!! Betrouwbare en goed verpakte levering!! Ga zo door jullie zijn een top bedrijf!! Fijne feestdagen allemaal!!

Snelle levering, goede hulp

Wederom coils besteld voor mijn vader. Erg handig dat mijn gebruikelijke voorraadje bestelklaar wordt gepresenteerd, scheelt zoektijd. De zending was dit keer 24 uur later maar dat kan gebeuren en is wat mij betreft geen ramp.

Super service

Super service!

Gewoon goed

Niets op aan te merken

Zwoofs is gewoon supershop

Hele fijne webshop, het is makkelijk te navigeren en producten te vinden. Duidelijke checkout flow en veel betaalmogelijkheden. Ook kan verzenden via brievenbus post voor kleine pakketjes waardoor er geen extra kosten aan verbonden zit. Altijd snel verzonden waardoor ik het altijd de volgende dag binnen heb.

Super service en altijd op tijd.

Echt een super goed bedrijf. Als je het voor 18.00 besteld dan heb je het inderdaad de volgende dag binnen. Ik heb nooit iets niet gehad👍🏻. Echt super goed.

Geweldige Vape Shop

Hele fijne website, super overzichtelijk, erg leerzaam, een super winkel in Rotterdam en een uitstekende klantenservice!

al een lange tijd klant. Snelle verzending. Tot op heden 1 keer gebeurd dat bestelling niet is aangekomen. Gemeld en zonder discussie opnieuw verzonden.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam