Dit is nou service

Dit is nou service als je mij vraagt Alles snel binnen genoeg keuzes in de webshop En geen beschadigde artikelen.πŸ‘

Goed levering ook goed op precies op tijd

Zeer goede ervaring

Donderdag avond om 21.00 bestelling geplaatst. Anderhalve dag later was het binnen (Op werkdagen voor 18.00uur is de volgende dag in huis). Twee stuks e-liquid besteld. Werd per post verstuurd dus geen verzendingskosten gezien het brievenbus formaat. Ik gok, gezien het formaat van de envelop, dat je probleemloos max acht e-liquid kan bestellen. Al met al zeer tevreden met de keuze, betaling, verzending en de betrouwbaarheid. Dikke 10 voor Zwoofs.nl! (Google review staat ook online)

Gewoon goed

Op tijd geleverd. Bestellingen zijn altijd in orde.

gewoon geweldig

precies wat je verwacht

Snelle en goede levering

Vype epen 3 gekocht prima voldoet aan de verwachting

Snelle levering prima product en prijs

Geweldige webshop! Top!

Altijd goed

Ruim assortiment en goede service en levering

Super en snelle service

Ik bestel altijd bij Zwoofs en ben dik tevreden oven de snelheid waarop mijn artikelen bij me binnen zijn.

Good shop

An option to only view liquids of a certain strength and other properties would be nice.

Altijd snel geleverd!

Super webwinkel

Makkelijk en overzichtelijke webshop. Vandaag besteld morgen in huis.

Goede ervaring, snelle levering en fijn contact met de medewerker.

Ik heb de Vaporesso Swag besteld, deze kwam helaas defect binnen, maar de medewerker heeft mij erg goed te woord gestaan en ik mag hem direct terug sturen als retour, er wordt naar gekeken en eventueel vervangen voor een nieuwe. Kortom, top service!

Perfect, supersnel

goed assortiment, bijna alle producten op voorraad, en supersnel (23:20 besteld, volgende ochtend om 9:30 binnen).

Dikke prima

Eerste keer, dik tevree

Vandaag besteld, morgen in huis klopt niet. Bestelling heeft er week over gedaan

Precies zoals ik zei

UITSTEKEND

Fijne website, ruim assortiment, vriendelijke klantenservice en je bestelling de volgende dag al in huis.

Geweldige site

Fijne site met veel assortiment , snelle levering dr dag erop in huis . Netjes verpakt zonder bezorgkosten.

Perfect !!!!!!

Prijs is goed en een snelle levering zonder vrachtkosten TopπŸ‘

Altijd tevreden met Zwoofs

Ruim assortiment en super snel in huis, en wat ook wel prettig is.. geen bezorgkosten.

Supersnelle service

Een dag later al in huis,goede kwaliteit

Super snelle levering

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

prima, kwaliteit plus gratis verzending.

De bestelling werd prompt en snel afgeleverd.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam