Prima ervaring

Goede service : goede producten en goede adviezen

Ik had mijn liquids al de volgende dag in huis. De keuze is enorm en de site zoekt prettig. Vaker hier besteld en altijd naar tevredenheid.

Heel tevreden met de service war Zwoofs lever bedankt

Spullen vlot in huis

Ook in de winkel in Schiedamaltijd zeer goed en vriendelijk geholpen

prima spul, gebruik Zwoofs e-sigaret al jaren in goede gezondheid.

Zeer snel geleverd en altijd zonder verzendkosten.. Prima service en niet te duur Super tevreden

Goede producten, snel geleverd

Producten hebben prima smaken en zijn niet erg duur. Wordt snel geleverd en de klantenservice is erg vriendelijk.

altijd op tijd geleverd

Altijd op tijd en correct!

vlotte afhandeling klopt altijd perfect

ik zelf had verkeerd besteld, een mail gestuurd en werd correct gewijzigd voor verzending. aan de medewerker nog hartelijk dank voor de oplossing.

Fantastische kwaliteit

Sinds een week bestel ik bij Zwoofs. Ik was op zoek naar een goede vaporizer en kwam toevallig op deze site terecht. Ik was wat huiverig vanwege de lage(re) prijzen en snelle gratis verzending vergeleken met andere webshops, maar na inmiddels 4 bestellingen ben ik helemaal om. Super kwaliteit, mega snelle verzending, altijd gratis verzending en je hebt zelfs de keuze of je het via brievenbuspost of pakketpost wil laten bezorgen. Dankzij deze top mensen en webshop ben ik al 3 dagen gestopt met shag roken en ze zijn altijd bereikbaar voor advies/vragen. Ik wil nooit meer iets anders!! :) ze zijn trouwens ook de enige die zoveel aanbod en informatie hebben van nicotin salt liquids!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, klantvriendelijk, snel en een groot assortiment

Altijd goed en optijd:)

Betrouwbaar

Altijd op tijd in de brievenbus. Aardig personeel aan de telefoon. Ruime keuze. Betaalbaar. Geen extra bezorgkosten.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering. Doen wat ze aangeven op de website.

Snel en goede communicatie

Gewoon alles super ! Van nesteling tot leveren!

Goede prijs, service en assortiment

Veel keus voor een goede prijs. Prettige en goede klantenservice. Klein minpuntje is de beloofde 24 uur verzending. Deze wordt door de bezorger (post nl) niet altijd nagekomen. Zwoofs stelt dan 5 dagen te wachten alvorens actie ondernomen kan worden. Dit is in de afgelopen jaren dat ik al klant ben 1x voor gekomen dus absoluut geen reden om niet te bestellen bij deze shop.

Makkelijke website, snelle levering

Handig dat je gewoon je vorige bestelling makkelijk opnieuw kunt bestellen.

GOED

Natuurlijk is een belofte mooi; vandaag besteld morgen in huis! Helaas klopt dit - bij mij - niet steeds, wat weliswaar jammer is maar gelukkig geen halsbreuk. Gewoon zo verder

Duidelijk en snel

ZO DAS SNEL

Vandaag besteld morgen in huis. En gratis verstuurd. Helemaal top

Zeer snelle verzending en goede service

Goede en snelle bezorging.

Lekker makkelijk

Snel online besteld en eenvoudig. Je hoeft er niet voor thuis te blijven En komt goed verpakt aan alles is netjes. Top dat jullie er zijn zeer tevreden klant.

Super snelle levering, heel blij mee!

Mijn Favo E-cigaret bij jullie gevonden en gekocht. Makkelijke site, overzichtelijk. Goede info over de levering en super snel.

Ik krijg wat ik besteld heb. Altijd fijn.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam