snelle en perfecte service

Goeie, overzichtelijke site. Bestellen is simpel en meteen de volgende dag in huis. Goeie en vriendelijke klantenservice. Het enige nadeel is dat ze teveel keuze hebben. Zoveel om uit te kiezen

Supersnelle service!

Ik bestel al een aantal jaartjes bij Zwoofs en ik ben altijd blij dat mijn bestelling de volgende dag al geleverd is. Website is ook duidelijk en ik vind altijd wat ik zoek. Leuke smaakjes en toffe smokers.

Snelle levering en goedkoop

Ik heb bij Zwoofs de Innokin Zenith 1,6ohm Coils besteld en ze waren snell in huis, dus lekker doorslapen, Fantastisch!!!!

Zodra ik mijn bestelling heb geplaatst krijg ik een mail dat bestelling word verwerkt. Ook het leveren van bestelling is altijd de volgende dag.

Eenvoudig bestellen en snel bezorgd!

Voordelige prijzen en vlotte bezorging.

Goede service.

Ik bestel al zeker 2 jaar bij Zwoofs. En mag zeggen de producten die ik bestel, zijn altijd op tijd. Ging alles maar zo vlot. Groet uit Landgraaf.

prima ervaring

perfect bedrijf

Bestelling word op tijd bezorgd

Nog geen woorden erover

Aardige medewerkers. Alleen nog geen pakketje binnen terwel hij gister binne moest zijn

Prima shop, alleen niet iedere x vragen om een beoordelig

Ik bestel al heel lang mijn damp spullen en liquids bij Zwoofs, maar het is echt irritant dat er bij elke bestelling herhaaldelijk om een beoordeling wordt gevraagd, graag stoppen daar mee, het feit dat ik steeds bij jullie bestel, zegt al genoeg ...

Zeer tevreden over de informatie en snelle levering

Ik heb voor het eerst op jullie site besteld maar ga dit zeker vaker doen. Duidelijke site met goede informatie. Snelle levering volgens belofte.

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!

Nice product, very fast delivery

I received my order during the time mentioned on the website and received everything in great shape.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Super snel

Altijd snel

Altijd super snelle en gratis verzending

Correcte en snelle levering..Top!!

Vlotte en correcte levering

Groot assortiment tegen redelijke prijzen en vlotte en correcte levering

Prima producten en zeer snelle en gratis levering

Prima producten en zeer snelle en gratis levering.

goed geholpen zeer tevreden cver de afhandeling

Heel snel

Heel makkelijk kunnen bestellen. Enorm snel binnen volgende dag al.

Gewoon goed

Gewoon ok

makkelijk bestellen

een verbeterpunt is dat ik de Migo Voorgevulde Pod al enkele keren heb besteld maar dat er elke keer enkele pods lekken als ik deze open maak.

Super fijn!

Snelle levering goed verpakt en fijne producten

Altijd netjes verpakt . En op tijd verzonden.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam