Beter kan niet.

Goeie producten en altijd snelle levering.

Zeer snelle levering!!!

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle levering top👍

Zeer snelle levering👍

Heel erg goed

Netjes ingepakt. Snelle levering

Snel, betrouwbaar en t/m nu nog niets fout geleverd

Ben heel tevreden en order graag via zwoofs mijn spullen voor de e-sigaret

Meer dan voldoende

De levering is altijd op tijd en perfect

Uitstekend!!

Snelle levering en geen verzendkosten

te commercieel

Voordeel van de winkels is dat ze het meeste op voorraad hebben, maar niet alles van de website is in de winkel te krijgen. Daarnaast duurde de levering erg lang, maar de producten waren niet in de winkel te verkrijgen. Best jammer.

Toffe store, trage bezorging

De postbezorging deed er super lang over, echt wel 5 dagen ofzo. De store in Rotterdam is goed, met leuk en kundig personeel.

Rustgevend

Altijd op tijd no nonsens groot assortiment

Niet volgens afspraak geleverd

Helaas is mijn bestelling te laat geleverd. Er zou een dag na mijn bestelling via pakketpost een levering zijn. Daarnaast vind ik de site niet erg overzichtelijk

Super snel top bedrijf

⚪🔴

Snel, efficiënt en als je contact opneemt heel vriendelijk geholpen(Jeroen)

service is prima

prima bedrijf

Prima service!

Goeie prijs, snelle levering

Snelle levering duidelijk online shop

Super snelle levering , tot nu toe compleet geleverd met extra info bij gevoegd goede duidelijke website super service

Een positieve ervaring Met Zwoofs.

Mijn ervaring is zeer positief duidelijke Website grote sortering en!!!!! zeer snelle levering de andere dag in huis. Chapeau.

Beginnende e roker

Glaasje van e snooker afgesprongen bij 1e gebruik. Kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Echt een goede service! Bestelling ook direct volgende dag in huis, top!

Topie

Bestelling snel verwerkt. Website gemakkelijk te doorzoeken. Alles ziet er en werkt geweldig. Met vriendelijke groeten, het Zwoofs-winkelteam.

prima in orde

Makkelijk en snel

Het bestellen ging gemakkelijk en de levering duurde ik niet lang. Was prima

goede producten atijd op tijd geleverd.

heel tevreden super service.

1 week geleden besteld maar nog niets ontvangen...

Vorige week zondag een bestelling geplastst maar nog niets ontvangen. Heb een mail gestuurd met de vraag of het pakket traceerbaar is. Hier nog geen reactie op gehad.

uitstekende liquids

Prima.levering

Fijne webstore

Fijne webstore met ruim assortiment

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam