Snelle levering en scherpe prijs

Swoofs heeft gewoon alles wat ik nodig had!!!

Helemaal top!

Duidelijke site, veel keuze, prima prijzen.

Snelle en correcte service

Ruime keuze en snelle service.

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb

Dat wat ik besteld had was goed verzorgt

Echt super

Altijd alles op voorraad. Snelle levering.

Top assortiment, snelle levering en goede service.

Super !

Snelle levering. Al een aantal keren bij zwoofs besteld en nog nooit problemen ondervonden. Vandaag besteld..morgen in huis.

Vriendelijke Klanten service, snelle levering.

Vaak is bij een E-Smoker shop de zogenaamde 'merk' artikelen vanuit een goedkoper land geïmporteerd. Bij Zwoofs koop je de originele artikelen. En dus voel je je niet 'bekocht', en Zwoofs is voordelig.

Snel en accuraat geleverd

Topservice !

Ruim aanbod, snelle levering

Ik was op zoek naar een nieuw tankje en kreeg Zwoofs bovenin de search, dus heb daar m’n bestelling gedaan. Nieuwe tank, coils en nieuwe smaakjes vloeistof, allemaal netjes de volgende dag bezorgd bij een door mij gekozen ophaalpunt. Prima service, tevreden klant :)

Geleverd zoals beloofd, dank u

Goede prijs, snelle levering, goede klantenservice en een uitgebreid assortiment. Dank u m.vr.gr.

Niet op tijd binnen

Wel op tijd besteld en volgens Zwoofs zou het dan de volgende dag binnen zijn . Is helaas over het weekend heen gegaan. Erg teleurstellend. En het ligt dan altijd aan de post volgens menig webwinkels. Dus belofte niet nagekomen.

Top bedrijf ! Top medewerkers en klacht word super serieus genomen !

1x bestelling bij de post kwijt geraakt werd direct keurig opgelost door een hele nette en vriendelijke medewerker, die er direct voor zorgde dat ik het pakketje de volgende dag wel in huis had ! Plus de daarop volgende bestelling elke keer op tijd bestelling ontvangen !!!

Fijn bedrijf snelle levering en goede produkten

Fijn bedrijf snelle levering en goede produkten zee blij met mijn ni80 coils.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Bestelling niet optijd

Er word beloofd voor 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit was dus niet het geval, en kwam een hele dag later. Voor de eerste keer als nieuwe klant en dan krijg je zoiets... Hier krijg je niet echt vertrouwen in...

Te lange levering maar verder alles prima

Ik heb op vrijdag mijn bestelling geplaatst en het pakket kwam pas op dinsdag aan. Het is wel aangegeven op de website dat de levering zo lang duurt. Toch vind ik het nie optimaal. Verder viel alles echter mee. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen.

Altijd snel en goed

'' - ''

Gewoon goed.!

Snelle service. Lekker overzichtelijk en goede producten.

Goed assortiment goede service

Ben blij dat postnl zn zaken weer op orde heeft dan komt het weer op tijd binnen

Prima !! Uitstekende service, ga zo door.

Bij toeval de site ontdekt omdat bij onze sigarettenzaak niet altijd onze voorkeuren aanwezig zijn en nu na een paar bestellingen zijn wij zeer tevreden.

Zoals altijd: TOP XXXL! xD

Een vervolgbestelling gedaan per brievenpost; de volgende morgen lag de bestelling bij mij al op de vloermat; perfect afgeleverd in een 'bubbeltjes plastic' envelop en uiteraard zonder bezorgkosten! Bovendien ben ik nu definitief van het roken van sigaretten af! Af en toe een puf met de vaporiser voor een nicotine-boost is meer dan voldoende met een kop koffie erbij :-)

Perfect.ben al jaren klant

Snelle levering. Goed verpakt. Goede artikelen.👍

Snelle levering en goed verpakt!

’s avonds besteld en de volgende dag geleverd. Perfect.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam