Geweldige producten én uitstekende service!

Klein dingetje met een bestelling. Deze werd perfect en snel opgepakt door de klantenservice en netjes afgehandeld.

Excellent speed

A very good experience.

Top winkel...!

Goede service en personeel met kennis.....!

Super winkel

Goede winkel verkoopt goede producten. Altijd netjes op tijd in huis en niet te duur

Snelle en nette levering

Snelle evering, netjes verpakt

Snelle bezorging

Snelle bezorging, juiste levering en zonders schade. Hartelijk dank

Uitstekende sevice

Al jaren een tevrede roker jammer dat de punten zijn afgeschaft had er nl veel gespaard

Prima service en afspraken worden nagekomen.

Super tevreden, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Je besteld makkelijk en snel online. Het aanbod van liquid is voldoende en voor ieder budget. Vragen worden deskundig beantwoord via de chat ook als je advies nodig hebt. Een keer gehad dat het pakje een dag later was gekomen. Maar dat kan gebeuren want tot zo ver was de service altijd goed geweest. Bedankt!

Goeie Service!

Lekkere subohm sigaret beste. TopTop

Het bestellen was heel makkelijk, er waren veel keuzes en de producten zijn snel en compleet geleverd.

Goede service en afhandeling

Een goede nazorg als bestelling niet klopt

Overzichtelijke site, betaalgemak, snelle levering. Ooit is er iets mis gegaan met een levering en dit is de dag erop recht gezet. Goede service van Zwoofs!

Levering is altijd snel en altijd compleet, leuke website

Het website biedt veel keuzes aan, het vinden en bestellen van een product is zeer makkelijk. er worden mooi veel keuzes aangeboden in smaakjes. leveringen zijn altijd op tijd en altijd compleet.

Niets te klagen

Bestellen ging makkelijk. Makkelijk te volgen wanneer en hoe te het werd geleverd. Veel mogelijkheden om te betalen. Ruime keuze. Prima shop. Volgende x weer naar Zwoofs voor mij.😀

gewoon goed

nooit problemen

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Zoals altijd betrouwbaar.

Top top top

Altijd op tijd geleverd, ruime keuze assortiment. Voor mij geen andere leverancier.

uitstekend

de sublieme service en accurate leveringen alsmede levertijd maken zwoofs een topshop

altijd gratis verzenden

Goede en snelle service en levering! Super winkel zeer tevreden!

Snel besteld en snel geleverd .

Alles naar wens gekregen

geweldige super service!!

geweldige service, de juiste spullen.. ik blijf voorlopig vaste klant! en snel geleverd! super winkel!

Alles snel geleverd. Nooit problemen. Ook alles altijd op voorraad.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam