Nooit problemen gehad!

Even een paar vragen via chat-functie gesteld Eind van de ochtend besteld Bericht later dat het ingepakt was Volgende dag afgeleverd Zoals altijd

Zoals altijd alles op tijd geleverd en prima kwaliteit!

Heeft geen verdere toelichting nodig. Zeer tevreden!

Niet goed

Ik had een glaasje besteld voor mijn e smoker, deze kwam in 20 stukken binnen.

Volgende dag leveren?!?, komen belofte niet na, 3x in 2 weken

Voor de derde keer in twee weken een bestelling gedaan, nu zelfs om 20:30 willen bestellen, maar de optie om de dag erna te leveren is er niet. 20:30 is ruim vóór 22:00u, maar om de volgende dag geleverd te krijgen moet ik 5 euro extra betalen. Dus DOEI zwoofs! Ik bestel wel bij damp-e, die leveren wel de volgende dag. GRATIS!

Het bestellen ging heel makkelijk, en het pakketje kwam goed aan. ondanks de regen was het product helemaal droog

Uitstekende webshop. Snelle, kosteloze levering. Zeer betrouwbaar.

Goede en snelle levering. Met een account is je bestelling zeer snel gedaan.

Uitstekende webshop!!!

Items zoeken en bestellen in de overzichtelijke webshop gaat gemakkelijk. Levering steeds op tijd.

Helemaal top. Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending

2 keer achter elkaar te laat bezorgd

2 keer achter elkaar te laat bezorgd. Wel goed aanbod

Netjes en snel

Snelle en nette afhandeling. Zo zou het overal en altijd moeten zijn, chapeau.

zeer goed ga zo door

Snel en correct

Ik bestel redelijk vaak hier en heb nog nooit problemen gehad met de leveringen. top

Snelle service en goede kwaliteit van de producten.

Lekker pik

Lekker pik!

Ruim assortiment, snelle levering..

Ruim assortiment mooie producten. Levering was helaas niet de volgende dag maar een dag later. Maar dat zal vast een Postnl dingetje zijn geweest..

Zoals altijd prima service.

Heel fijn contact en advies

Iedereen die werkt bij Zwoofs is ontzettend vriendelijk en attent. Goed advies en niet te beroerd om net wat harder voor hun klanten te rennen. Precies zoals het hoort!

Snel en netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt, het assortiment is voor mij perfect en altijd een goede voorradigheid van de spullen. Ook een keer iets opgehaald in Spaanse polder, dezelfde ervaring. Gewoon prima, ga zo door!

Top bedrijf

Netjes afgeleverd zoals ik gewend ben, Goed verpakt en op tijd thanks Zwoofsie Tot de volgende keer weer

Je wordt gewoon gepest om deze beoordeling te schrijven.

De eerste e-mail waarin een beoordeling werd gevraagd negeerde ik. Bij de tweede 'herinnering' - voor een beoordeling - heb ik op een URL link geklikt om te melden dat ik het niet wou doen, én ik heb ze een e-mail gestuurd waarin ik hen melde dat ik het niet wou doen. Maar ze sturen de 'herinnering e-mail' wéér, over en over, nog méér herinneringen om te beoordelen! Het houd maar niet op! Ik begrijp niet dat een bedrijf besluit zijn klanten zo te pesten! Dit pest gedrag is onderdeel van de after-sales, en dus is het een slechte cijfer waardig. Dit was al mijn derde bestelling bij deze bedrijf, maar dit is reden genoeg om verder geen zaken met ze meer te willen doen. Er zijn voldoende andere bedrijven die hetzelfde verkopen.

Laatst bestelde ik perongeluk een verkeerd aantal MG nicotine.. Omdat ik gelukkig nog op tijd was, en het pakketje nog niet ingepakt was konden zij dit veranderen voor mij. Top service voor een bestelling van 6 euro...! Erg vriendelijk personeel en snel thuis geleverd!

Top bedrijf

Supersnelle levering , de ene dag bestellen , volgende dag al in de brievenbus

Levering duurde lang

Op zaterdag bestelling geplaatst die we nodig hadden voor onze vakantie. op dinsdag helaas nog niet bezorgd, dus te laat voor de vakantie

Top service, gister besteld en vandaag binnen gekregen!

top

Cairostraat 64