Betrouwbaar

Wat ik bestel komt altijd netjes aan.Zowel als briefpost maar ook als het een grotere bestelling is als pakje zonder bijkomende kosten.Dit is service waar zeker een compliment over gegeven mag worden.De site zelf is duidelijk met een goede keus.

Zeer snel geleverd, top service. De site is uitgebreid, duidelijk en vriendelijk in gebruik. Ik heb Zwoofs al bij meerdere mede-vapers aanbevolen.

Impresionantes

Una de las mejores tiendas on line para comprar productos vape excelentes marcas y productos y precios gracias sigan con el buen servicio

• ¿Nos recomendarías?

Vlotte service

Doen wat ze zeggen. Zeggen wat ze doen.

Uitstekend!

Een van de beste vapeshops op het web! Zeer overzichtelijke website, uitgebreide zoekfunctie, groot assortiment. Er is zelfs een uitgebreide uitleg over diverse devices, DIY, etc. Hier is heel goed over nagedacht. Verzending is top, vandaag besteld morgen in huis. En heb je bijv. maar 1 flesje aroma/nicotine of iets anders nodig? Vanaf 3 euro is het gratis verzending! Dat is klantenservice! Uniek, en een voorbeeld voor andere webshops! Zwoofs is de Coolblue onder de vapeshops!

Zeer goede service

Zeer snelle levering, uitgebreid assortiment en zeer vriendelijke en snelle klantenservice. Erg tevreden!!

Niks mis mee

Goede producten, eenvoudig bestellen, snel geleverd. Kortom prima winkel!

uitstekend

Snel levering, kwaliteit producten

Makkelijk bestellen en snel in huis

De site is overzichtelijk, makkelijk bestellen en betalen + producten worden snel geleverd

Hele goede service

Zwoofs is deskundig en doet wat is beloofd. Bestellingen worden volledig én op de afgesproken tijd geleverd! 👍🏼

Goed, snel en goedkoop

Ik damp nu bijna vier jaar en bestel ook al zolang bij Zwoofs. Ik koop niet veel producten meer in Nederland, maar als ik hier bestel is het bijna altijd bij Zwoofs. De producten zijn goed en ze leveren heel snel. De belofte de volgende dag te leveren maken ze bijna altijd waar. Wat ik ook heel erg fijn vind is de brievenbus pakketjes die gratis zijn. Erg fijn dat je gewoon 2 of 3 flesjes liquid kan bestellen zonder dat je daar dan gelijk hoge verzendkosten bij krijgt. Nieuwe dampers verwijs ik ook altijd naar Zwoofs. Ga zo door Zwoofs!

Erg goed.

alle juiste spullen de volgende dag netjes geleverd. En geen verzendkosten hoeven te betalen!

Niet goed

Verkeerde producten verstuurd

Prima prijzen, snelle correcte levering

Prima prijzen, snelle correcte levering

Altijd snelle en correcte levering

Altijd snelle en correcte levering

Super shop

Altijd even snelle levering en antwoord / advies !! Kortom een TOP shop 👍👍👍

Ruim aanbod met het grootste gemak!

Zwoofs heeft een ruim aanbod aan smaken en merken en de site heeft een simpel doch overzichtelijk interface. Alle informatie die je nodig hebt over een mod, coil, tank of zelfs smaak staat duidelijk en uitgebreid aangegeven op de productpagina's en de winkelmand werkt uitstekend. Maar in tegenstelling tot een aantal andere webshops kun je bij Zwoofs vanaf 3(!) euro al bestellen en de volgende dag in je brievenbus ontvangen. Wil je 1 flesje juice? Zonder verzendkosten de volgende dag in je brievenbus! Wat een uitvinding.

Hier eindelijk gevonden wat ik zocht, voor een normale prijs. Snelle levering, goed verpakt, dus dik tevreden

Goed contac

Pakket niet compleet

Pakket binnen maar deze was niet compleet . Vulling flesje kwam leeg in doos

Meh

Hallo, 2 van de vier coils die ik had besteld waren niet goed. Niet jullie fout, maar jullie verkopen ze wel. Kost mij wel weer 10 euro. Vaporesso, aurora play pods. Mvg, Benjamin

Goede en snelle levering

goede prijzen zonder die buitensporig hoge verzend kosten. Onze complimenten.

Prima communicatie.Snelle verzending

Snelle en prima service, top.

Top altijd snelle reactie en levering.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam