Goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit en goedkoop

Goeie service en snel geregeld

Ik raad het iedereen aan deze goeie vape shop ps alleen jammer dat die Vg booster eruit is gehaald en wel nicotine booster. Hebben ! Mvg Fernando Up And Smoke 🙏😊🙏

zoals steeds snelle levering van gevraagde producten

goede service + producten

snelle afhandeling.

Als je vape koopt kan je er onder de coils aan klikken dus hoef je dan niet te zoeken

Buitengewoon goed..

Uitgebreide en up to date product-range. Bestellingen altijd goed verpakt. Betrouwbare winkel.

goede service en snel bezorgd

ik vindt Zwoofs een hele goede site

Helemaal top

Super service, snelle verzending en goede producten!

Alles klopt

De bestelling is prima in orde.

Snel en keurig verzorgt

Online uit zoeken, bestellen en betalen en de volgende werkdag ontvangen. Ben zeer tevreden .

Snelle levering, goede producten

Alles staat duidelijk vermeld

word goed geholpen

als ik in de winkel in schiedam kom word ik best snel en goed geholpen en als ik wat via het internet bestel heb ik het meestal de volgende dag ik ben zeer te spreken over zwoofs

top

duidelijke site en snelle levering

bestelling nog steeds niet binnen

ik had maandag besteld het is nu nog niet binnen bestel hier nooit meer

Veel te laat geleverd

Bestelling werd niet geleverd. Gemaild, er werd verzocht om nog af te wachten (?). Na bijna een week weer gemaild; ze zouden een onderzoek starten via post.nl Ook zouden zij de bestelling opnieuw leveren. Dit vind ik netjes, maar had ook eerder gekund. Of ik nog even wilde melden als de 1e bestelling alsnog kwam. Uiteindelijk kwam de 1e bestelling pas na 8 dagen aan. De 2e bestelling ook ontvangen. Dit netjes gemeld bij ze, zij gaven aan dat ik de 1e bestelling terug moest sturen (of ook betalen). Vind ik niet echt servicegericht als je pas zo laat levert. Ik had in de tussentijd gelukkig bij een ander bedrijf besteld die wel altijd binnen 24uur leveren, hier bestel ik al 3 jaar en nooit problemen gehad. Niet voor herhaling vatbaar.

Top!!

Zeer tevreden ! Snelle levering en fijn dat het door de brievenbus kan !!!

Ik twijfelde over de verzendkeuze van mijn pakketje aangezien ik niet wist of deze door de brievenbus zou passen, maar het is uiteindelijk goed gekomen.

perfect

ik ben zeer tevreden

Snel en goed!

Goede service, snelle levering en veel op voorraad.

Super goede surves

Top bedrijf snel en goed

Order netjes ontvangen.

Duidelijke leveringsvoorwaarden

Minpuntje. Ik krijg geen email dat de bezorger onderweg is.

Altijd goed

Zoals altijd prima op orde

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam