Altijd prima in orde.

Altijd super tevreden.

Altijd goede service❤️

Snel geleverd en netjes verpakt! Dank!

Goede winkel om te shoppen klant vriendelijk snelle afhandeling van de bestelling ga zo door

Prima ervaring

Alles verliep gesmeerd.

Heel goede service

Goed geholpen, snelle levering

Geweldige service

Pakketjes komen altijd op tijd en compleet aan.

Gemakkelijk en Snel

Bestelling ging gemakkelijk, en leveren op de beloofde snelheid

Snelle levering ook echt de dag erna in huis.

Een zeer goede webshop en het wordt ook echt de dag erna geleverd. Wel vind ik het erg jammer dat er een hoop producten niet voorradig zijn. Dit betreft vooral de aroma's om zelf liquids te maken. Weinig keuze in aroma's en een hoop niet voorradig. Verder een prima site met prima service en snelle levering!

Zaterdag besteld, woensdag misschien in huis

Het gaat heel vaak goed, en daarom verwacht wellicht dat het altijd goed gaat. Jammer

Snelle verzending Vriendelijke mensen op de chat👍👍

supersnelle en correcte levering!

Snel en goed

Bestelling zijn snel binnen, nog nooit wat verkeerds ontvangen en overzichtelijke website en webshop. Zeer tevreden!

Goede snelle service !!

Ruime keus en goede service

Snelle levering. Super service.

Precies wat ik gehoopt had. Snelle levering en ook de klantenservice is snel en makkelijk bereikbaar. Lost eventuele problemen snel op.

Snel en goede service

Een woord "TOP"

In 1 woord goede webwinkel

Excellent

Fast delivery and great produce. Will continue to order from here from now on :)

fast, good service

Fast and had no problems ordering. Would recommend

SUPER GOED!!!

Geen ervaring met MOD's & POD's, maar na 3 (intensieve) online chat-sessies, kwamen er toch uit om met een eenvoudige Starterskit met Nic E-Salts te beginnen; ik ben nu definitief van het roken af! Uiteindelijk gekozen voor de Vaporesso Aurora Play Kit en die bevalt uitstekend, zeker qua bedieningsgemak/gebruiksvriendelijkheid => TOP!

Levert heel snel en mijn bestellingen zijn altijd compleet. Duidelijke site met een groot aanbod. Erg tevreden!

Supersnelle verzending en voldoet aan alle verwachtingen.

Het is even wennen, maar ik rook al een stuk minder.

Prima shop

Heel erg goed

Top ervaring

Hartstikke goed geholpen en perfect advies.

Een woord prima webwinkel

Cairostraat 64