Mooi snel geleverd.top

correcte, super en goed materiaal

Niets dan lof over Uw assortiment en uitvoering van de orders

Snelle levering en snelle reactie klantenservice

Tot nu toe goef

Goed snel en betrouwbaar

........

Super snel geleverd dag erna was het meteen in huis , super 👍🏻

Topwinkel met super personeel! Zowel de vestiging Peppelweg in Rotterdam als Spijkenisse. De bestelling in de webshop zijn ook altijd de volgende dag in huis. Gewoon geweldig!

Zaterdag besteld dinsdag nog niks ontvangen.

Zaterdag heb ik 5 flesjes smaak besteld en zou ik vandaag binnen moeten krijgen dinsdag 27 augustus maar heb nog steeds niks ontvangen hoop morgen dat ik het binnen krijg zit namelijk samen met mijn vriendin zonder en dat is best vervelend als je probeert te stoppen met roken. Hopen dat volgende keer beter is. Als ik morgen ontvang zou fijn zijn. Zo niet laatste bestelling op deze site.

Snel en goedkoop

Artikelen worden snel en goed verpakt geleverd Prijzen zijn ook netjes Plezierig werkende website

Uitstekende uitvoering van mijn bestelling

Ik bestel voor 18uur en ontvang netjes de volgende dag via de post. Geen geneuzel met pakketdiensten die te laat zijn of je niet vinden of gewoon zeggen dat je niet thuis bent terwijl dat wel zo is. Leve de postbode! Houden zo die afspraak zwoofs.

super snelle levering

besteld en de dag erna geleverd

Super snel geleverd

Laat besteld toch de volgende dag geleverd

Snel en goedkoop

Voor de 4de keer bestelling gedaan, prima winkel en goede service

Ontvangst goed Profuct slecht

Smoant Naboo levering was goed maat de het beeld van de Mod ging na 2 weken raar doen en geeft aan de bovenzijde van de screen wit beeld dus ik ben niet tevreden over het apparaat normaal ben ik van Zwoofs veel beter gewend. Gerard brugman

Makkelijk bestellen en snel in huis

Duidelijke webshop. Makkelijk je merk opzoeken je bestelling invullen en betalen en de volgende dag al in huis. Bevalt me super goed.

Snel en goed

Snel geleverd voor een mooie prijs

Super snel

Veel keus, snelle en goedkope bezorging.

Lekker snel

En grote voorraad

Super.

Zeer snelle gratis levering. Prima support in zowel de fysieke winkel als via de chat.

Bestel altijd via Zwoofs.

Goede en snelle afhandeling.

Binnen 1 dag mijn bestelling binnen. Heel netjes.

Product kapot en 2 x slecht gecheckt door medewerker

De vape die ik bestelde werkte niet, waarna we hem twee keer terug hebben moeten sturen. De eerste keer gaven ze aan dat hij het wel deed en kreeg ik hem teruggestuurd. Hij werkte toen opnieuw niet (ook niet icm andere bovenstukken) en moest weer terug. Toen ze eindelijk begrepen dat hij geruild diende te worden voor een nieuwe was deze opeens uitverkocht. Ook kwam heel snel het laagje verf van de vape, waar ze niets op te zeggen hadden.

Snel en kwalitatief

Levering komt netjes optijd. Spulletjes zijn mooi en netjes ingepakt, 0% beschadigingen. Helemaal top.

Betrouwbare (web)shop

Assortiment is wel breed maar niet diep, website is duidelijk, altijd gratis verzending is een pré en meestal de volgende dag in huis. Prijzen landelijk gemiddeld of iets daarboven. Klantenservice goed bereikbaar, responsief en probleemoplossend. Ben al jaren klant en dik tevreden.

Snelle levering, ik ondervond een probleem met mijn vaper, mailde naar de klantenservice en binnen een kwartier had ik een antwoord en oplossing terug. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam