Super goed

Deze website is super goed de helpdesk is er altijd in een paar seconde en helpt super goed, het is ook nog super snel en je vind er echt alles

super geweldig

had 2 flesjes voor mijn e-smoker besteld liquid zoet. kreeg het netjes in mijn brievenbus verpakt. maar het allergrootste compliment krijgt zwoofs van mij is dat het goedkoop is inclusief verzendkosten. ga zo door Zwoofs. grtjs S. Dols

Nog niet binnen

Donderdag besteld nog niet binnen

Snelle levering en prima service

Altijd snelle service

Top bedrijf

perfect

snelle levering, en goed verpakt

Uitstekende service en snelle levering

Uitermate tevreden over Zwoofs. Excellente service en snelle levering. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Ik bestel regelmatig en altijd is mijn bestelling de dag erna geleverd. Ook als er iets is waarover ik een vraag heb dan krijg ik snel reactie via de mail

Aflevering snel en goed verzorgd

Op tijd geleverd en alles naar wens!

Klopt altijd

Klopt altijd

Make packages smaller where possible

I ordered some coils/atomisers which could have easily fitted through the letter box but instead were packed in larger box with extra packing material. It took a week and 3 trips to the post office before i got them. Letter box friendly packing and/or using a courier instead of post.nl would help.

• Would you recommend us? No

super geregeld

voor de eerste keer besteld en zeer tevreden. snelle levering en een duidelijke site. joop gendt

perfecte bezorging

De bestelling perfect en snel geleverd en omdat het kon ook nog gratis per post.

Snelle correcte levering. Geen portokosten.

Snelle correcte levering. Geen portokosten. En goedkoop.

Top bedrijf

Snelle levering , nooit problemen .

Bestel er regelmatig e-liquids. Als ze op zijn bestel ik ze in de middag en zijn ze volgende dag thuis. Topbedrijf. Goede prijzen en altijd gratis verzending. Zwoofs is een bedrijf wat mij nog nooit hoofdpijn heeft gegeven, dus bedankt daarvoor.

Heel snel geleverd

Hele snelle levering

Super snel bezorgd en goede producten

Snelle levering, geweldige e-liquids

Gewoon super goed, bestelling altijd netjes aangekomen

Van mij krijg je grote duim omhoog, prima geregeld.

Heel snel gratis verzenden altijd leuk

Netjes

Snel in huis...gratis levering...kortom netjes.

Snelle en gratis levering.

Snel en compleet

Alleen jammer dat er (in heel Nederland) bijna geen aroma's meer te verkrijgen zijn.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam