Op tijd geleverd, goede producten, slecht ingepakt

Blij met de snelle service en kwaliteit van de producten, maar wel een beetje slordig ingepakt. Bij veel doosjes was alles maar een beetje dicht gefrommeld.

wat kan ik zeggen. Perfecte service!

Beste service die ik ooit heb gehad. perfecte website.

Ruime keuze en snelle levering

Zeer goede ervaring met Zwoofs. Snel antwoord op vragen en een hele snelle levering

Prima service.

Snelle en complete leverancier. Goed product geleverd.

Sneller dan naar de stad om vloeistof!

Snap nie hoe ze t voor elkaar krijgen, maar als ik mijn laatste flesje aan het verdampen ben, liggen de nieuwe al op de deurmat!

Voor de 2e keer besteld en nog niet binnen

Ik weet niet aan wie het ligt maar op een andere site besteld anders zit ik zonder

Zoals altijd zeer vlotte levering.

Helaas is het assortiment kleiner??? Geworden bij de aroma's.. Maar zoals altijd vlotte levering en nog gratis ook!

Duidelijke beschrijvingen en een super snelle levering!

super snelle service

vind het zo fijn dat ik het vandaag besteld en dan morgen al in huis heb. en geen verzendkosten

Uitermate snelle levering en super nette verpakking, ook voor kleinere bestellingen

Zwoofs is goed bezorgdienst niet

Aan zwoofs ligt t niet. Alles is supper maar heb paket nogsteeds niet dit ligt aan post nl

Bestelling makkelijk en snel, bestelling 1 dag later als afgesproken, maar dat lag aan de bezorger en niet aan Zwoofs.

Snelle levering en de juiste spullen

Het juiste assortiment en snelle levering

Goed spul. Snelle levering

Ik bestel al een tijdje mijn esigaret spulletjes bij zwoofs. Altijd snelle levering. Goede prijzen en lekkere liquids!

Voortreffelijk met een klein maar-tje.

Goede duidelijke website met een heel uitgebreid assortiment. Veilige betaling. De levering is snel maar dat is ook het kleine maar-tje. Een bestelling na 18.00 uur geeft geen levering op de volgende dag. Overigens ben ik heel tevreden. Een aanrader voor de beginner maar ook voor de ervaren vapers..

snelle en correcte levering

prima !

top

bestelling is correct geleverd werkt prima zeer tevreden

Super goede shop en online

Ik koop de beste e-liqued hierop

Veel keuze en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit en voldoende keuze

Helder, snel besteld en geleverd.

kaulo goed a mattie

een zeer plesante site die goed werkt

Super goede smaken en service!

Gewoon een top winkel. Doet wat het beloofd. In 1 dag binnen. En veel keus.

e- liquid

everything is good

Optijd en correct

Bestelling was compleet en optijd binnen!

Gewoon goed, zoals altijd

Snelle levering zoals ik gewend ben.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam