Snelle en correcte afhandeling

Altijd op tijd geleverd

Nog nooit teleurgesteld

Ik las eerdere review dat Zwoofs een tikkeltje duurder zou zijn? Volstrekt mee ON-eens. Voor het bedrag dat ik betaal voor één flesje E-liquid bij de Primera heb ik 2 flesjes bij Zwoofs. Nu heb ik geen vergelijk met al die andere producten. Maar voor mij kan dit wel uit. En wat aanbevelen betreft? Middels Zwoofs heb ik al twee van mijn drie kinderen van de tabak af. Dus uiteraard...

Bij zwoofs is alles een tikkeltje duurder, maar de service is ook goed. Ze hebben mij gratis aan een stelletje rubbertjes geholpen die niet los verkocht werden

Goede winkel

Goede snelle service

Prima snelle service

Prima snelle service

Goed en snel

Duidelijke website en snel bezorgd.

Goede zaak

Goede site goed geregeld alles top zaak

prima bedrijf

snelle en correcte levering altijd.

bestelling niet aangekomen door post nl

altijd zeer tevreden geweest over jullie jammer genoeg is mijn bestelling er na drie dagen nog niet dit ligt waarschijnlijk aan post nl zal wel altijd klant blijven

Super, Geweldig

Geen verzendkosten en snelle levering.

Omdat je maar weinig ziet dat je geen verzendkosten moet betalen !!!

Duidelijke site

Snelle levering en kwalitiet

In 1 woord perfect! Zeer snelle verzending!

Had me spullen supersnel in huis ..dankjewel perfect!

Snelle correcte levering

Snel geleverd, goed verpakt.

Goede communicatie,snelle levering

Als enige worden er geen kosten berekend bij brievenbus zending,ik blijf bij Zwoofs

Uitermate tevreden

Bestelling elke keer perfect geleverd.

Helemaal toppie

Heb gekregen wat ik had besteld! En bestellen ging echt gemakkelijk! Dus ga hier wel meer bestellen! Toppie

Super snelle levering

Snel geleverd. En geen bezorgkosten.

Professioneel en snel in huis.

Bestellen en morgen in huis. Super.

Breed assortiment, snelle levering

Hebben gewoon veel op voorraad. Coils voor mijn in China gekochte verdamper daar te koop. Veel keus in vloeistoffen. Snelle levering (volgende dag in huis indien tijdig besteld)

Snelle levering en goed verpakt

snelle levering en uitstekende service.

Zoals de titel aangeeft.

Mn eerste keus !

Super service altijd vriendelijk , Alleen bagger dat het aanbod niet meer is wat het was maar das niet de schuld van zwoofs !!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam