Kan beter

De stekker die ik heb gekocht werkt niet ik ga ze morgen bellen Bij alle eerdere bestellingen was alles oké dit is gewoon pech

Goede service dikke 10 voor klantenservice

Voopoo Uforcet2 coils besteld niet binnengekomen door vermissing bij post.nl. Na contact en invullen vermissingsformulier direct nieuwe opgestuurd gekregen. Dit is de reden om bij een vapeshop binnen NL te bestellen! Top.

Zodra je iets besteld heb je het echt de volgende dag.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede shop, snelle levering, alles in orde

Top. Goede prijzen en levering altijd goed

Nooit teleurgesteld in de levering. Veel keuze en prima prijzen.

Prima shop, snelle levering

Alle bestellingen zijn tot nu toe accuraat geleverd.

prima betaalbaar "gezond"roken

Ik rook alweer wat jaren nicotinevrij e-sigaretten nadat ik een zeer zware shag rookster ben geweest. Ik houd het hierop het nicotinevrije paffen,er hoefde in het verleden na vele stoppogingen maar wat te gebeuren of ik rookte weer meer dan voorheen. Nu niet meer, Eigenlijk paf ik niet zoveel meer maar als ik behoefte heb om wolken van genot te blazen dan heb ik mijn e-cigaret Ben dus een zeer tevreden afnemer van Zwoofs die fijn snel bezorgt.

Alles goed

De bezorging duurt wel steeds langer. Dat is wel jammer

Helaas wat problemen met de bezorging. Volledig buiten de schuld van Zwoofs om maar wel super te woord gestaan door Nick van de klantenservice!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Super site

Snelle levering en precies zoals afgebeeld.

snelle service

snel en gemakkelijk

Goede service en snelle levering.

Recent een bestelling geplaatst. Deze was snel geleverd. Helaas was 1 van de producten stuk gegaan tijdens transport. Dit is uitstekend en snel opgelost. Zeker een aanrader om hier te bestellen. Zal in de toekomst zeker vaker hier bestellen.

Prima organisatie

De organisatie is prima, helaas is PostNL dit niet. Vrijdag besteld, verwacht ik het kleine pakketje via de post op zaterdag... helaas, het kwam pas woensdag...

zeer tevreden jaren lang klant nooit geen problemen

zeer tevreden jaren lang klant nooit geen problemen, als er iets mis is lossen hun het gewoon op. zeer vriendelijk aan de telefoon.

Makkelijke site, ruime keuze, snelle levering, helemaal top!

Snel en volledig

Coils besteld. Gratis geleverd via post. Anno 2019 zijn we verwend en vinden we enkele dagen levertijd al teveel. Deze mensen maken alles kapot. Topservice Zwoofs. Ik ben blij en kom zeker terug.

Klantgericht

Zowel de site als ook de artikel omschrijvingen waren naar volle tevredenheid en zette mij aan tot de gewenste aankoop

Leveringb zeer laat

Heb wat besteld levering duurde ruim 5 dagen waardeloos

Prima service.

Prima service. Zoals boloofd vandaag besteld volgende dag in huis.

Levering op tijd en dik in orde

Snelle levering.

Prima in orde. Volgende dag al in huis.

Slecht daar de bestelling nog niet binnen is

Bestelling nog niet binnen, dus ik ben niet tevreden.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam