Alles zoals beloofd en snelle levering.

Betrouwbaar

Gewoon een betrouwbare internet winkel met een goed product met een uitstekende levering

Niet leveren zoals beloofd

Ze omschrijven op de site dat als je voor 18.00 in de avond besteld( doordeweekse dagen) je het de volgende dag in huis heb. Dit is niet correct. Ik kreeg donderdag de mail dat mijn pakket verstuurd was en dan zou ik het op vrijdag moeten hebben in de brievenbus. Ik kreeg mijn bestelling op zaterdag geleverd. Dus wordt het geleverd door de brievenbus dan kan je er vanuit gaan dat het 2 dagen duurt.

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd.

Super snelle kwaliteit

Zwoofs is snel, betrouwbaar goedkoop en goeie artikelen. Ik ben meer dan te vreden

Kan niet beter!

Net als de vorige keren weer perfect!

Topbedrijf

Levert snel en ook kleine bestellingen zijn mogelijk.

Snel en optijd geleverd. Top service

Ben heel tevreden en levering gebeurd zoals aangegeven!

Alles zoals verwacht. Kan niet beter.

Alles ging perfect. Ik raad zwoofs aan.

Supersnel

Top levering Goede communicatie Breed assortiment

Veel keus en snel geleverd

Snelle levering ,zeer tevreden

Leuke website en supersnel verzonden.

Vorige week besloten te stoppen met roken, althans ''een poging tot'' dan. Goede site met erg veel info en een zeer uitgebreid assortiment. Bestelling gedaan en nr 2 is ook de deur uit. Ga zeker terug komen, zoveel interessante smaakjes die me wel wat lijken, hahaha.

Goed en snel

Mijn eerste bestelling bij Zwoofs, deze werd snel een correct geleverd, hier ga ik vaker bestellen

Veel keuze en snelle levering

Het assortiment is heel uitgebreid en bijna alles is op voorraad. Bestelling wordt de volgende dag geleverd

Super geregeld!

Dit keer koos ik voor de gratis bezorging optie. Wie schetst mijn verbazing dat de volgende dag de brievenbus post al op de mat lag. Super service dus! Complimenten voor deze shop.

Netjes en snel, goede service :)

Makkelijk bestellen, snel geleverd, top!

Makkelijk bestellen, snelle levering, toppie!

Prima webshop!!

Ruim assortiment en gratis verzending! Snelle reactie klantenservice, top!! πŸ‘πŸ»

Ik kreeg mijn bestelling gewoon de volgende dag binnen, ookal bestelde ik rond 15.55 uur

Besteld en redelijk snelle levering

Bestelling helaas niet de volgende dag in huis volgens de criteria van de webshop, maar dit lag aan post nl.

Makkelijk besteld en heel snel geleverd! Goede producten!

ben Fernando bestel regelmatig bij zwoofs

Ik kocht eerst bij een andere shop. Maar Zwoofs heb een snelle levering en velen soorten Luiquids en onderdelen , Dus ik vind ze toppy ook bvb kontact met hun snel en vriendelijk ! Afgehandeld ! Dat vind ik een goeie vape shop Ik raad het elke vaper aan tray it Mvgroetjes Fernando πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Klasse!!

Zeer snelle levering en geen verzendkosten. Ook uitstekende site!

Uitstekende levering

Uitstekende levering, ruim assortiment