Goede service, snel bezorgd!

snel, betrouwbaar en prima service

alle bestellingen, vragen en gekochte producten voldoen super aan onze wens. zeer betrouwbare website.

Altijd goed

Altijd goed en snel thuis

Netjes en goed geleverd

Jammer dat post nl een dag te laat was

zeer goed

Goed advies indien nodig en snelle levering

Over het algemeen een goede levering en mooie qualiteit producten

Mijn eerste bestelling bij jullie was helemaal top! Snelle levering en ook het pakketje was in goede qualiteit na levering! Erg tevreden. De tweede bestelling is helaas later dan verwacht en ik ben nog steeds in afwachting van deze bestelling. Maar, overal worden fouten en we zijn allemaal mensen, dat kan een keer gebeuren!

Geweldig!

Elke keer als ik iets nodig heb voor mijn vape hebben ze het op voorraad, het is altijd snel binnen en super goed spul.

Heel erg goed

Mooi op tijd zoals beloofd en keurig verpakt en de inhoud was wat ik besteld had. Dus tevreden

Gewoon super!

Gewoon super!

Geweldig en snel

De ervaring met Zwoofs is gewoon weg geweldig,alleen de bezorging van Post NL is in een woord schandalig.De besteller had het pakje tussen de plantenbak en de deurpost gepropt aan de straatzijde zonder een briefje in de brievenbus te doen.Ik heb ook al bij de PostNl een klacht ingediend.Maar daar kunnen jullie niets aan doen dat zo iemand met andermans spullen omgaat.

Altijd goed ,en snel geleverd, niks op aan te merken..

Altijd snel geleverd, niks op aan te merken...

Snelle levering, gratis verzenden

Middags besteld en de volgende dag in huis. Werd goed op de hoogte gehouden over de levertijd.

Erg makkelijk vandaag bestelt morgen in huis dat is toch super

Grea

Snel goed en goed geprijsd

Snel binnen. Even een foutje met levering maar werd snel nagestuurd. Top

Volgende dag in huis na de bestelling en hardstikke fijn dat je met afterpay kan betalen

Zoals het hoort!

Op vrijdag bestelling geplaatst, zaterdag middag netjes ontvangen. Mogelijkheid met AfterPay te betalen maakt het helemaal mooi. Jammer dat de Shake 'N Vapes uit de handel zijn, maar dat is niet aan Zwoofs te verwijten.

tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop!

tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop!

Snelle service, overzichtelijk om te bestellen!

Ik heb al meerdere keren via jullie besteld. De site is overzichtelijk, waardoor bestellen gemakkelijk is...! Vind het prettig dat de bezorging binnen een dag is en dat als ik voor een paar weken mijn benodigdheden bestel het gratis als pakket bezorgd word, waardoor er ook een track and trace is. Ook vind ik het een zeer prettige service dat je binnen een paar minuten een bevestiging van je bestelling ontvangt en na betaling meteen een factuur met daarop duidelijk "al voldaan" is aangegeven. Hierdoor bestel ik met het volste vertrouwen bij jullie!!!

Alles oke

Snelle levering, goede service