Pluspunten
uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen wel trage klanten support. en toen ze mijn geld terug zouden storten (wettelijk verplicht) zijn ze over de wettelijke termijn gegaan. Het is wel een van de beste online vape shops en ik ben voor de rest wel blij met hun service en producten.
Conclusie: 5 sterren webshop, betrouwbaar, matige connectie (slechte pr) met klanten maar over het algemeen beter dan alle andere webshops er is maar een andere webshop die kan concurreren met e wolk en dat is zwoofs maar tot op het heden weet e wolk ze altijd te verslaan
tot slot:
Geweldige webshop maar je moet wel 100% zeker zijn dat je iets wil kopen voordat je hier een aankoop doet want als je je geld terug wil of het product terug moet sturen (omdat het bijvoorbeeld kapot is ect) krijg je het zwaar. maar hun aanbod en uiteindelijke klantenservice compenseert het.
VerbeterpuntenEr moet flink wat verbeterd worden aan jullie klantenservice algemeen vertrouwen is heel belangrijk bij webshops dus zodra jullie snelle klantenservice hebben zal het aantal loyale kopers flink toenemen.
2e verbeterpuntje: haal de French toast smaak uit jullie schappen ik heb nog nooit zoiets vies geproefd! dit is echter niet de schuld van e wolk maar de fout van de fabrikant (echter heb ik wel heel veel lol gehad met deze smaak door het etiket te verwisselen met een ander etiket op 1 april en zo heeft mijn vriend dus onwetend een heel vieze smaak gevaped (de smaak blijft echt in de tank zitten dus ik moest een heel nieuwe tank voor hem kopen.)