Goedemorgen . Je hebt veel smaken en merken elektronische sigarettenoliën. Ik hoop dat je ons voorbeelden van alle nieuwe smaken wilt sturen, want niet alle smaken smaken heerlijk. Ik hou van de smaak van chocolade, munt, kiwi, groene appel en koude kauwgom. En ook de smaak van Cubaanse sigaar met chocolade, ik hoop dat je het hebt

top

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Vrijdag besteld en vrijdag op de post gegaan Echter heeft PostNL er een heel weekend over gedaan, maar dat is niet de schuld van Zwoofs Het pakketje werd gewoon aangegeven in de PostNL app voor zaterdag leveren.

Goed verpakt,snelle levering.

Zoals altijd prima.

Gewoon bestellen wat je wilt, geen gedoe

Gewoon bestellen wat je wil en dat krijg je. Geen gedoe.

Groot assortiment, veel keus. Snelle levering dus ik ga vaker bestellen!

snel en goedkoop

Slecht

Een half apparaat ontvangen waarvan ik het resterende deel in de plaatselijke winkel heb moeten kopen en het apparaat werkt ook nog niet. Zeer slechte ervaring.!!!!!

Alle beloftes waargemaakt

Bestelling en levering zijn correct verlopen.

Fijne en betrouwbare online winkel

Producten komen snel en goed verpakt, prijzen zijn goed en communicatie duidelijk. Fijne winkel om online je e-sigaret en liquids te kopen.

Niet ontvangen

Niet ontvangan

Heel goed.

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Top !

Top bedrijf!

Ik bestel hier regelmatig, en nog nooit is er iets fout gegaan! Zo zou het moeten !

Prima geholpen.

Goed advies gehad, blij met m'n vaper.

vaste webshop voor al mijn vape behoeftes

De beste, meest uitgebreide webshop die er op vaping gebied is.

Altijd goede service

Ik heb alleen maar goede ervaring, snelle levering en altijd bereikbaar via watts app. Ik bestel al een aantal jaren bij hun.

Snelle levering, goeie prijs

Was alleen gokken of ik de goede liquid had, moeilijk zo zonder plaatjes maar misschien kunt u aangeven welke er voor de caliburn zijn??

Gewoon Super!

Zeer snelle levering! Makelijker site. Top!

Zaterdag ochtend online besteld, zaterdag middag opgehaald supersnel !

Super service

Besteld en de volgende dag al in huis.

Snelle levering zonder verzendkosten. Top !

Altijd snelle reactie, verwerking en verzending zonder verzendkosten.

Je hebt het de volgende dag in huis dus snelle levering

Klasse super snel ontvangen

JAMMER DAT DE WINKEL DICHT IS. PERSOONLIJK CONTACT IS BETER !!!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam