snelle service

snelle levering en goede producten zeer tevreden

De site is overzichtelijk Snel gevonden wat ik nodig had En snel Verzonden zal zeker opnieuw bestellen

Lang moeten wachten.

Adverteren met vandaag besteld morgen in huis en ik heb alsnog bijna een week moeten wachten. Als ik bel hoor ik dat postNL met een personeelstekort zit waardoor het zolang duurt. Dit snap ik helemaal, en is ook niks nieuws, maar er wordt nergens benoemt dat dit gaande is en dat het mogelijk langer duurt. Toch wordt er nog beloofd dat als het vandaag wordt bestelt het morgen in huis is terwijl men de afspraak niet kan nakomen. Zeker vervelend als je een product verkoopt waarin een verslavende stof zit waar de gebruikt logischerwijs verslaaft aan is en dit de enige mogelijkheid is en de fysieke winkels worden gesloten.

fijne webshop

Mooi overzichtelijke website. makkelijk in gebruik en snelle levering wat wil je nog meer ;)

Snelle bezorging en goed verpakt!

Prima service zoals altijd

Er word naar je geluisterd dat is tegenwoordig al heel wat Zeer vriendelijk

Heel snel geregeld

Ik krijg nooit gezeur met verzending en kwaliteit is op en top

Snelle en goede service

Fijne efficiënte webshop, vlotte levering

zeer snelle service

zeer snelle service

snelle verwerking van product

Goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service

Heerlijke vaders,supersnelle bezorging

Snelle bezorging en altijd goed

Zoals gewoonlijk waren de producten netjes en goed verpakt en snel bezorgd. Zwoofs komt altijd ogenblikkelijk in actie, als je iets besteld.

Snel, kundig, netjes

Netjes en snel geleverd. Producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Uitstekende service

Snelle reactie op mail, goede service en aardige mensen

betrouwbaar

betrouwbaar, helaas komt het de laatste tijd te vaak voor dat de levering te lang onderweg is. (donderdagochtend besteld en pas dinsdag in huis)

Snelle service....goede prijzen

Toppers

Altijd op tijd geleverd en snel

Vlotte goede levering

Vlotte levering

Supergoed zoals altijd!

vlote levering

zeer snel binnen

Fijn

Fijne site. Goed verpakt Snel en gratis bezorgd . Geen klachten van mijn kant

Snelle bezorging, kwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding is prima, verschillende prijsklassen en smaken. Medewerkers staan klaar voor vragen over de chat en hebben verstand van hun producten. Snelle bezorging met de goederen goed verpakt.

goede service

bestelling altijd gelijk klaar top

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam