Glaasje

Ik had een nieuw glaasje gekocht voor mijn vape, het kostte maar vier euro en kwam optijd en goed beschermd binnen! heel fijn!

Goed maar mist wel wat

De levering gaat soms langzaam maar soms ook goed alleen zou ik graag willen weten of ik grotere aantallen zou kunnen kopen met daarbij natuurlijk ook een andere prijs daar aan

Goede producten/ snelle levering

Goed, bestel hier altijd

Al vaak besteld bij Zwoofs atijd zeer tevreden.

Snelle bezorging, Uitgebreid assortiment,goede producten.

Erg goed

Normaal erg goed. Zit nu alleen al 4 dagen op mijn spullen te wachten, dus dat is erg jammer.

goede service

ruime keuze

Supersnel en gratis verzending!

De producten zijn zeer goed en wat ik het meest fijn vind, is de gratis verzending De meeste online winkels betaal je altijd verzendkosten bij Zwoofs niet! De site is overzichtelijk en er is genoeg te bestellen Uitstekend !

Goed, behalve de levering door post. Nl

Fijne originele producten voor een goede prijs en zonder leveringskosten. De levering door post. NL is een ander verhaal, meestal gaat die goed. Deze keer was hij 3 dagen later als afgesproken.

Altijd weer keurige prijzen en vlotte verzending, alleen de partner Post NL laat iedere keer op zich wachten. Nu weer 4 dgn extra moeten wachten op briefpost.

Gratis verzending

Snelle levering en gratis

Geen gezeur, altijd goed!

Goed en snel geleverd

Na een telefoontje meteen actie. Binnen 2 dagen probleem verholpen.

Altijd betrouwbaar en goed.

Mijn vaste adres. Je kunt op ze rekenen.

De leveringen komen de laatste tijd niet of pas veel later aan !

Ik bestel al enige jaren bij Zwoofs altijd zonder problemen! De Laatste maanden gebeurd het keer op keer dat ik van jullie een mail ontvang dat de bestelling is verzonden, maar dan komt het meestal vele dagen later aan. Ik zeur echt niet over 1 dag later, maar meestal is het echt vier of vijf dagen na de mail.

altijd makkelijk bestellen en snel verzonden

Snelle levering.

geweldig

zeer snelle levering. overzichtelijke site.

Netjes geregeld

Goed geregeld netjes verpakt alleen omdat de winkels dicht zijn gegaan zou je in de website foto’s van het product moeten kunnen zien ivm de vele producten

Snelle en duidelijke verzending en communicatie

Snelle en duidelijke verzending en communicatie

Geen snelle handling

Jammer dat wanneer je het via overboeking doet je niet meteen geholpen word. Na zelf een mail gestuurd te hebben werd de betaling pas gezien waardoor ik veel langer heb moeten wachten op mijn product. Product is fijn en betaalaar daarom raad ik het aan niet vanwege de service

Prima !

Bestelling en betaling was gemakkelijk, snel verzonden en na 2 dagen al in huis.

Altijd snel geleverd

Bestellingen worden altijd erg snel geleverd. En wat vooral prettig is, in de meeste gevallen gewoon in de brievenbus. Ik ben meer dan tevreden!!!

Altijd Perfect!

Ik bestel al jaren bij Zwoofs en dat is niet voor niks!, Ze leveren altijd op tijd en altijd perfecte service!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam