Pluspunten
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel gratis levering en hoe! Na vele bestellingen weet ik dat ze garant staan voor snelle service met een 'man een man, woord een woord' mentaliteit. Op het uiterste randje van 18.00 uur, soms net erover besteld, en verdomd! De volgende dag IS het er gewoon. Dat kan je van menig andere website niet zeggen die zich al snel achter 'fouten' van Post.nl verschuilen maar het kan dus wel degelijk. Respect, Zwoofs! Verder heb ik geen idee over klacht afhandelingen of iets dergelijks omdat ik nooit problemen met hun diensten heb gehad, alleen top ervaringen. Bedrijven als dit, die kwaliteit wíllen leveren en nog weten wat service is, verdienen in deze keiharde webwereld een dikke pluim. (Hoog tijd dat ik eindelijk eens een recentie achterlaat!)
Verbeterpunten-Ik zie de laatste tijd veel uit voorraad, ik hoop niet dat jullie overwegen het assortiment te gaan inperken voor de MTL en 'above-ohm' dampers; met beschikbaarheid van de basisbehoeften voor elke damper in combinatie met jullie betrouwbaarheid in service laten jullie elke concurrente ver achter. Dit is niet eens een verbeterpunt, hooguit een zorg.
-De website op een tablet is soms vervelend.
-Ik dacht dat vroeger (iig de liquids) sterren toonden van de gebruikers in een overzichtspagina van producten? Dat vond ik erg handig als ik naar iets nieuws op zoek was.
+Zoofs rules, bedankt daarvoor!