Goede service dankjewel

Zwoofs is altijd vriendelijk en behulpzaam dankjewel!

Netjes en supersnel geleverd

weer top!

Weer snel bezorgd, wat kan ik er meer over zeggen... oja, geen bezorgkosten, ook niet onbelangrijk toch?

They are great

I had never problem with them

Snel

Altijd snel.

Ze zijn behulpzaam duidelijk en snel. Wat wil je nog meer.

Vind het jammer dat er geen afbeeldingen zijn.

Ik heb iets besteld wat niet de bedoeling was, doordat er geen foto's meer op jullie site staan van de koopwaren. Dat is wel lastig als je de juiste benaming niet kent van het product. De service is verder prima. Altijd snelle bezorging.

Prima verlopen

Alles naar wens

Simpel bestellen, razendsnelle levering

In de middag mijn bestelling geplaatst, volgende morgen geleverd. Bestellen ging eenvoudig. Jammer dat onze overheid verbiedt om afbeeldingen te tonen. Echt absurd.

top

fijne makkelijke site jammer dat er geen foto s meer gezien mogen worden

Snel levering

Zwoofs is en blijft de beste vape winkel

Ik heb in het verleden veel gewinkeld bij zwoofs hun service is van de beste kwaliteit in Nederland je hebt tevens ook veel keuze uit veel producten en ze hebben er verstand van dus erg goed bedrijf zeker een aanrader

Helemaal Top

Perfect,duidelijke website (jammer van de afbeeldingen) bestellen is eitje, verzenden en ontvangen ging prima. Dus toppie ga zo door

Goede en betrouwbare site/leverancier

Al mijn bestellingen worden altijd optijd en snel geleverd!

Prima webshop

Eenvoudige bestelling, snelle levering

voortaan bestel ik hier

normaal bestelde ik altijd op vapekings ofzo totdat een vriend me deze site aanraadde, het overzicht is duidelijker en sneller in huis

Snelle en correcte levering

Goede, snelle service

Altijd snel en zorgvuldig de bestelde goederen geleverd.

Super geholpen weer

Goede en snelle service

Leveren zoals beloofd.

Duidelijke site.

Omdat je weet wat je wilt hebben is bestellen makkelijk.

Altijd goed en snel.

Altijd goede kwaliteit en GRATIS snel geleverd. Alleen jammer dat er (wettelijk) geen afbeeldingen gelaten mogen zien. Dat maakt het zoeken iets lastiger. Prima site!

Snel

Alles snel afgehandeld en bezorgd.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam