Pluspunten

Ga de volgende keer niet ver zoeken maar plaats meteen een oproep via Hoofdkraan . Uitstekenkend bevallen bedankt !!

Het is prima zo !

Pluspunten

snelle reacties,

gevraagd fotograaf in mijn regio, kreeg er meer uit het hele land

Pluspunten

Snel, makkelijk en duidelijk

Tabbladen aanpassen, nu verschijnt favorieten als eerst. Ik vind het fijner om eerst alle te zien, dan favorieten, dan afwijzingen

Pluspunten

direct resultaat

Pluspunten

1) Goede fotograaf en webdesigner gevonden 2) Veel keus en een paar goede offertes

1) Ik had wat moeite om een goede keuze te maken tussen de offertes. Het zou mooi zijn als hier iets op bedacht zou worden.

Pluspunten

Via google terecht gekomen bij Hoofdkraan. Ik zocht naar een betaalbare tekenaar. Is prima gelukt.

Pluspunten

Snel reacties en automatische stop na 10 berichten. hele goede freelancer gevonden!

geen.

Pluspunten

Snel de juiste persoon gevonden die ons inderdaad volgens de referenties een goede website afleverde.

Niet direct, ik vind dat het er allemaal goed uitziet. Mogelijk dat het aanbod van type dienstverlening nog wat breder zou kunnen

Pluspunten

Pluspunten

Dat er geen verplichtingen zijn ten aanzien uw bedrijf. Hoofdkraan bemoeit zich niet in de correspondentie met de freelancers. Vragen die zijn gesteld worden onmiddelijk beantwoord.

Ik ben nog niet helmaal geslaagd en kan het eindresultaat nog niet aangeven. De selektie van freelancers heb ik (af en toe) het vermoeden dat het vertegenwoordigers zijn van een groter bedrijf. En dat zocht ik niet. Verder geen andere punten. Verder geen opmerkingen

Pluspunten

Het werkt!!!

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Dat je opdracht eerst handmatig wordt beoordeeld en beter omschrevenu

Op regio kunnen filteren

Pluspunten

Wij hebben met een hele professionele fotograaf samengewerkt, naam Eddy Boerakker. Hij begrijpt de wensen van de klant heel goed en kan ze uitstekend vertalen naar prachtige foto's.

Pluspunten

Snel een match voor mijn opdracht.

Ik kreeg ook een Sales bericht binnen die niet relevant was. Dit mag beter gemonitord worden.

Pluspunten

Ik zocht een tekstschrijver voor onze nieuwsbrieven en was blij met het resultaat. Ik kreeg 7 reacties van zelfstandige tekstschrijvers en er waren er drie die mij goed leken. Na een korte proef hebben we er eentje gekozen. Vond het proces snel gaan.

Pluspunten

Ik ben positief over deze dienst. Klantenservice is bereikbaar voor vragen. Mijn opdracht is goed ingevuld door een talentvolle zzper.

Eerst was het mij niet helemaal duidelijk hoe de site werkte. Meer duidelijkheid zou fijn zijn.

Pluspunten

Overzichtelijke website, prima geholpen. Had met spoed een cartoonist nodig en gevonden op Hoofdkraan.

Pluspunten

Meteen een goede zzper gevonden. Makkelijk om te gebruiken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

-de hoofdkraan verdiend 3 over de rug van de zzp'er, achterlijk hoge fee's en abonnementsgeld. -je kunt je werk niet auteursrechtelijk beschermen. -je contract wordt stilzwijgend verlengd met een jaar. -opdrachten worden zeer beknopt omschreven dus het is al tijdverspilling daar een offerte voor te maken. -de financiële administratie is een zooitje

Pluspunten

Snelheid, overzichtelijkheid, het werkt echt

nvt

Pluspunten

Snel, makkelijk

Automatische link naar de "portfolio" van de freelancer voor beter vergelijkgemak.

Keizersgracht 241

1016 EA Amsterdam