Pluspunten

Duidelijk, snel en transparant.

Pluspunten

Goed gekwalificeerde reacties

Pluspunten

De bedrijfsformule en het verdienmodel zijn helder. Ik ontving zeer snel reacties op mijn opdrachtverzoek: binnen zes uur had ik 10 reacties. Alerte reacties van het managementteam op mijn mails aan hen.

Ik had een volstrekt niet ter zake doende reactie wat n.m.m. spam was. Ik had graag gezien dat betrokkene daar op aangesproken was, want het doet afbreuk aan het praktische systeem om vraag en aanbod samen te brengen.

Pluspunten

Vlot en overzichtelijk. Leverde een goede dienstverlener op.

Pluspunten

Veel keus, goede reacties. Een hele fijne samenwerking met Lidewij Martens, zij is zeer talentvol, begripvol en integer. Zij heeft de opdracht voortvarend opgepakt. ik ben heel blij met haar werk en haar kennis van zaken.

Ik neem aan dat het meeste wordt geschreven met de bedoeling dit op een of andere manier uit te geven, contacten met uitgevers zou handig zijn.

Jammer dat je later alsnog niet kan aangeven welke professional je hebt gekozen om hem te beoordelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel geholpen. Fotograaf was fantastisch. Erg vriendelijk en correct.

Iets meer freelancers met serieuze biedingen zou fijn zijn.

Pluspunten

goede communicatieve interactie

Pluspunten

Snelle link en reacties . Site is overzichtelijk. De communicatie tussen opdrachtgever en hoofdkraan verloopt soepel.

Betere telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Mooi initiatief.

Pluspunten

De website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en er wordt bij aanmelden geen onnodige info gevraagd. De opdracht wordt door Hoofdkraan goed aangevuld als er iets onduidelijk is. Ik ben erg blij met de website en zou er zeker nogmaals gebruik van maken, zo nodig!

Pluspunten

Twee goede offertes gekregen en uiteindelijk beide freelancers aangenomen voor mijn vertaalproject. Eentje heeft het supergoed gedaan. De ander kon beter maar was wel goedkoop. Ik ga de site zeker vaker gebruiken.

Pluspunten

Super dat er zo'n site bestaat, ik heb het commentaar gelezen van verschillende vertalers over de naam. Maar jullie zijn prima te vinden hoor.

Ik zou graag meer mogelijkheden willen om freelancers te filteren bij het zoeken.

Pluspunten

- snel iemand gevonden - mooi om te kunnen kiezen op basis van beoordelingen

Pluspunten

Via hoofdkraan.nl een goede freelance kunnen vinden. Goede website en persoonlijk contact. Aanrader!

Ik kan geen verbeteringen noemen.

Pluspunten

De freelancer die wij hebben aangenomen via Hoofdkraan heeft uitstekend werk verricht. Alles is meer dan goed verlopen.

Wanneer freelancers de opdracht niet goed lezen en dan vragen naar dat wat al bekend is, dit wekt irritatie op.

Pluspunten

Goede fotograaf gevonden voor mijn bruiloft via Hoofdkraan.nl. Goed om eerst een portfolio te kunnen inzien. Tevreden.

Pluspunten

- Top freelancer gevonden - In hele korte tijd - Tegen aantrekkelijke prijs

- Vond het lastig dat ik niet meerdere mensen in 1x kon aannemen maar opnieuw een opdracht moest plaatsen

Pluspunten

Logo en huisstijl laten maken. Duurde even maar zeer tevreden over het resultaat.

Pluspunten

snel en direct met voldoende info over opdrachtnemers

Pluspunten

Prima freelancer gevonden via Hoofdkraan.nl Veel reacties gekregen binnen 24 uur. De site is verder overzichtelijk ingedeeld.

Pluspunten

Snel, mail contact, eenvoudig in te vullen

Bij achterblijvende reacties zou het handig zijn om meer opties te ontvangen hoe je die toch kunt krijgen

Pluspunten

Duidelijke communicatie, Studio Alarm begreep goed wat ik wilde en heeft de vormgeving van mijn website naar mijn wensen helemaal goed gedaan. Levert snel werk af en denkt ook goed mee. Kwam nog met suggesties waar ik helemaal niet aan gedacht had. Heel blij mee!

Pluspunten

Mijn opdracht is goed ingevuld. Groot aantal freelancers aangesloten. Prima service.

Keizersgracht 241

1016 EA Amsterdam