Pluspunten

positief: dat het plaatsen van een opdracht gratis is, de snelle reacties van freelancers, de site is zeer duidelijk/gebruiksvriendelijk.

Het zou fijn zijn iets langer de tijd te hebben om een freelancer te kiezen en iets meer dan 10 reacties zou ook beter zijn.

Pluspunten

Heldere en overzichtelijke site.

Perfect site om deskundige freelancers te vinden. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snel en gemakkelijk te gebruiken Goede keuze van mensen die kunnen helpen

Pluspunten

Snel te regelen, je bereikt de doelgroep waaruit je iemand zoekt, goede website, ik heb snel de juiste persoon gevonden

Betaling via de site hoeft wat mij betreft niet. Je kunt maar 1 iemand kiezen om mee verder te gaan, de anderen krijgen dan een afwijzing. Als je iemand hebt gekozen dan kan je de anderen geen feedback meer geven waarom je die niet hebt gekozen.

Pluspunten

Snel geholpen. Goede service. Ruim aanbod van dienstverleners.

Pluspunten

overzichtelijk, professioneel, groot bestand freelancers, goede feedback via mail, bemiddeling gratis

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijke site . Adequaat betreft service .

Pluspunten

Snel reacties van freelancers!

Telefonische bereikbaarheid kan beter

Pluspunten

grote database en snelle reactie

wij zochten een freelancer, helaas boden veel internetbureaus zich aan.

Pluspunten

Snel en professioneel

Pluspunten

Veel goede reacties op opdracht. Snelle levering, goed uitgevoerd.

Pluspunten

Veel goede reacties gehad. Binnenkort een afspraak met een van de freelancers. Ben benieuwd!

Niet alle freelancers lezen goed wat er verwacht wordt, waardoor niet alle reacties aansloten.

Pluspunten

Kwaliteit en snelheid! Perfecte ontwikkelaar gevonden

Pluspunten

Ik heb een hele goede PHP programmeur gevonden via Hoofdkraan. Leuke accountmanager, goede begeleiding.

In het begin wist ik niet precies hoe het werkte, meer uitleg aan het begin.

Pluspunten

- Zij zijn snel en behulpzaam - Zij hebben mij al veel goede suggesties gedaan betreft mijn aanvragen. - De diensten waar zij mij mee hebben geholpen hebben ervoor gezorgd dat ik met de juiste mensen in contact kwam m.b.t. mijn website en onderzoek.

Pluspunten

Makkelijk zoeken, snelle response, goede bakenende

Geen!

Pluspunten

Net gestart met een loodgietersbedrijf. Echter ik had nog geen logo. Advertentie op hoordkraan.nl geplaatst. 3 serieuse aanbiedingen gekregen. Top! Nu in het bezit van een logo.

Pluspunten

Door deze site een goede logodesigner gevonden.

Pluspunten

Een zoek vriendelijke site waar je gemakkelijk kan vinden wat je zoekt. Veel verschillende opties in het kader van het gene wat je zoekt.

Ruimte om feedback te geven, zodat je de goeie of slechte ervaringen man delen met anderen.

Pluspunten

Dankzij Hoofdkraan.nl heb ik een goede websitebouwer gevonden, hierdoor heb ik nu een mooie website.

Pluspunten

Werd snel geholpen, freelancer was ook klantvriendelijk!!

Pluspunten

Dankzij deze site heb ik een boekhouder gevonden die mijn financiële zaken uitstekend heeft geregeld en ook nog is zeer handige tips heeft gegeven.

Pluspunten

Ik was opzoek naar een logodesigner en dankzij Hoofdkraan.nl was het erg makkelijk de juiste te vinden. Ze hebben me echt super geholpen bij de juiste keuze, om een goede logodesigner te vinden.Erg tevreden!

Keizersgracht 241

1016 EA Amsterdam