Pluspunten

- Persoonlijke ondersteuning door Menno is goed - Website is erg overzichtelijk - Snel een geschikte freelancer gevonden - Goede begeleiding - Geen kosten voor de plaatser van de opdracht - Juiste manier van gebruik maken van de markt --> vraag en aanbod

- Kosten van Hoofdkraan.nl voor kleine opdrachten zijn te hoog. Hiervoor zal een aangepast tarief in het leven geroepen moeten worden.

Pluspunten

Toegankelijke website.

Pluspunten

Heldere website Prima navigeren tussen de openstaande opdrachten

Pluspunten

Vriendelijke, snelle en goede service!

Ik kreeg wel veel mailtjes, wat een beetje onoverzichtelijk werd.

Pluspunten

gericht zoeken!!!

Pluspunten

Goede service Snelle reactie Bieden hulp aan

Ik heb zelf een verzoek ingediend bij de freelancers of ze een voorbeeld willen maken van het idee wat ze hebben voor ons logo. Misschien is het een idee om een extra optie erbij te zetten voor opdrachtgevers dat ze graag al van te voren ideeën willen zien van freelancers. Misschien kun je daar een meerprijs voor vragen. Ik denk dat veel opdrachtgevers dat wel fijn vinden. Ik heb zelf namelijk ook gezocht naar websites die dan doen.

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site met een breed aanbod voor freelancers!

Pluspunten

Ik ben erg blij met de hulp van het bedrijf. Ik werk zelf in de kledingbranche en we wilden nu eindelijk eens een leuk logo voor onze webshop. Via via had ik gehoord dat hoofdkraan hier hulp bij kon bieden. Boven verwachting snel werden wij benaderd door een webdesigner en we hebben er een prachtig logo voor gekregen. Super!

Op dit moment heb ik die niet, misschien wat meer reclame maken? Zo een topbedrijf mag wat mij betreft wel wat meer naamsbekendheid!

Pluspunten

Is echt top! Super

Niet

Pluspunten

Het meest positieve wat ik bij Hoofdkraan ondervond was de aandacht die aan mij als klant werd besteed. Toen ik Hoofdkraan had ingeschakeld had ik er een hard hoofd in, maar door de slagvaardigheid, snelheid en vooral de goeie service heeft Hoofdkraan mij positief verrast!

Heb niks aan te merken.

Pluspunten

Hoofdkraan heeft mij geweldig geholpen om eindelijk een goede grafische designer te vinden. Zijn ontzettend vriendelijk en bekwaam. Helemaal top!

Pluspunten

Ik ben erg blij met de freelance programmeur die ik via Hoofdkraan.nl heb gevonden

Pluspunten

Ze hebben ons echt goed geholpen aan een fotograaf voor onze bruiloft. Dit bedrijf gaat heel persoonlijk te werk en dat geeft meteen een goed vertrouwen.

Pluspunten

Goede service, fijne accountmanager

Pluspunten

Binnen no time een perfecte freelancer gevonden!

Pluspunten

- Duidelijk traject - Snelle reacties - Scherpe offertes, van goede leveranciers

- Het was moeilijk te kiezen, maar dat is ook positief - website zou wat overzichtelijker en bondiger kunnen

Pluspunten

Wat fijn dat directe contact met Menno, Hoofdkraan.nl heeft alle verwachtingen overschreden

Door de enorme hoeveelheid aan reacties zag ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Professioneel bedrijf dat erg goede hulp aanbied. Snel een freelancer gevonden.

Pluspunten

Ik had binnen no time de juiste persoon gevonden, super!

Pluspunten

echt een mega bestand aan goede freelancers!

Pluspunten

Goede website voor het vinden van professionele freelancers

Pluspunten

snelle service, fijne klantenservice die me goed heeft geadviseerd, professionele freelancers met juiste kennis, goede en duidelijke offertes.

Pluspunten

Erg professionele aanpak, ben erg tevreden!

Pluspunten

Snelle reactie en goede begeleiding in het vinden van de juiste mensen.

Pluspunten

Wat een topbedrijf, echt supergoed en professional gevonden. Vooral het persoonlijke contact met Menno vond ik erg prettig.

Keizersgracht 241

1016 EA Amsterdam