Communicatie kan beter
Op de website staat vermeld dat "voor 15:00 bestellen, morgen leveren is". Dat daar geen rechten aan ontleend kunnen worden, is volkomen duidelijk. Echter is het raar dat er track and trace codes worden verzonden die blijven melden dat pakket ergens hangt tussen 'verzonden' en 'nog niet ontvangen of verwerkt door PostNL' en dat wanneer daar drie dagen later over gereclameerd wordt per mail, ineens een paar mails binnen komen die de bezorgtijd melden. Waarbij PostNL gewoon de juiste bezorgtijd aangeeft en 123zorgwinkel expliciet het woord "gisteren" in de mail heeft staan.
Ergo; automatisering is erg leuk en handig, maar de ervaring leert dat het een paar dingen om zeep helpt. Te weten:
-Klantgerichtheid
-Persoonlijke aandacht
-Interesse
Men kan vrij makkelijk het gevoel krijgen dat het de verkopende partij geen enkele ruk scheelt wat er gebeurd met de order nadat die richting magazijn is gerold. Ook al is deze maatschappij volledig 'gesmartphoniseerd' en lullen we bijna uitsluitend nog tegen computers, neemt dat niet weg dat er in beginsel aan beide kanten van de lijn nog steeds gewoon mensen zitten. Laten we elkaar dan ook zo blijven behandelen. Richt er, voor mijn part een extra bedrijfje voor op... 123ikziejou.nl.
Dit was een gratis advies. Bij het volgende ben ik genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Alsmede het versturen van mails om de klant te vragen naar de ervaringen.