Web site makelijk vinden

uitstekend

vaker banden besteld direct of via bol.com

Gewoon goed

Snelle levering. Goed product voor redelijke prijs

Uitstekend.

Net mijn vragen per mail beantwoord en mijn bestelling per post geleverd.

Prima moest onderdeel van rollator hebben en dat was er prima op tijd

Snel en eenvoudig geholpen.

Eerste keer met 123 zorgwinkel kennis gemaakt. Ook vanaf afstand prima geholpen.

Geeft precies aan wanneer het pakket komt

Goede, degelijke service

Eerst rond geshopt bij verschillende winkels en uiteindelijk bij 123Zorgwinkel geslaagd. Tijd tussen bestelling en levering kan wat sneller, maar overall tevreden over service, prijs en kwaliteit.

Na probleem met onrond wieltje goed opweg geholpen

Erg tevreden.

Zie boven !

Niet geleverd volgens bestelling, geen reactie op mail

1 set handvatten ontvangen en 2 sets besteld en betaald. Mailtje gestuurd om verschil terug te betalen en nog geen reactie ontvangen. Ik wacht de reactie even af.

Goede en snelle levering

Eerst van tevoren vriendelijk telefonisch overleg gehad, om de juiste informatie te verkrijgen. Daarna besteld en snelle levering

Positief

Artikel was precies wat we zochten. Snelle levering.

Product perfect volgens verwachting

Een kwalitatief product en een snelle service enkel de levering door de koerierdienst is tegen gevallen zoals vermeld in eerder verstuurde mail aan jullie

snelle levering/goede service.

zie boven.

De winkel bij uitstek voor zorgmiddelen.

Wanneer je niet mobiel bent zijn hier veel middelen om je leven zo aangenaam mogelijk te maken. Fijn dat zulke winkels er zijn.

Prima klem

Buisklem gekocht en deze voldoet prima aan de verwachting

Zeer vlotte levering

prima service

bestelling snel onderweg

correct en snel

een TOP bedrijf dat zijn klanten weet te waarderen

Prettig werken met ze

Wordt goed geluisterd naar je

Producten werden snel geleverd zoals aangegeven

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

goed product

zeer tevreden man

vlotte en snelle levering foutloos

niet de minste opmerking goede dienstverlening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede levering en super snel bezorgd zodat me schoonvader weer veilig met zijn rollator kan lopen

Over 123Zorgwinkel.nl

123zorgwinkel.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in mobiliteitshulpmiddelen voor thuisgebruik. Wij richten ons met name op scootmobielen, rollators, rolstoelen en bijbehorende accessoires die bijdragen aan comfort, veiligheid en zelfstandigheid. Onze klanten bestaan uit particulieren, mantelzorgers en zorgprofessionals. Wij staan voor deskundig advies, snelle levering en een betrouwbare service. Heeft u vragen over een product of levering, dan helpt onze klantenservice u graag verder.