Snel, juiste prijs

8 rollatorwielen geleverd in korte tijd, aan een juiste prijs

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en netjes geleverd

Netjes geleverd

Prima levering. Besteld en udd andere dag in huis.

Prima zal in t vervolg weer hier bestellen

Zeer correct, zowel prijs, kwaliteit als vlugge levering!

Makkelijk te bestellen en was zeer vlot binnen. Ben er erg blij mee, de metalen hoepels zijn te glad en met de rubberen hoepelringen heb je veel meer grip en minder kracht nodig in je armen om vooruit te komen.

goede ervaring

Het zoeken naar mijn benodigde product ging goed Acteraf betalen via de betaal site was wat lastig

Oké

Duidelijke website met vlotte levering

Geweldig.

Prachtig product. (Rollator.)Mooi optijd geleverd.Ik hoefde alleen de handgrepen op maat te stellen. De rollator loopt heel plezierig.

Snelle aankoop

Na goed advies via telefoon,artikel volgende dag al in huis

Snel gereageerd op mijn mail

Daarna het goede product de andere dag al ontvangen. Top

Zeer snelle levering

De rollator paraplu was snel geleverd. Enige nadeel is dat er geen duidelijke beschrijving bij zit hoe deze te monteren. Er zijn nl diverse mogelijkheden. Een duidelijke omschrijving zou dan wel op zijn plaats zijn. Heb via YouTube moeten opzoeken hoe eea gemonteerd moest worden.

Slechte verzendservice

Ondanks de tekst “…..vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!” heb ik mijn bestelling na meer dan een week nog niet binnen!

Mij niet kunnen helpen

Mijn bestelling is feitelijk in de prullenbak terecht gekomen.

Snel en betrouwbaar geleverd

Producten van goede kwaliteit. Leveringen goed verzorgd. Probleem (te weinig geleverd) direct goed opgelost door onmiddellijke nazending.

Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering

Voor de laagste prijs netjes snel geleverd

Ik heb de bestelde Anti kiep wielen binnen gekregen € 39.50 Netjes snel geleverd en veel goedkoper dan bij de organisatie die hier de hulpmiddelen verstrekt via de ziektekostenverzekering. die levert een rolstoel zonder de wieltjes die je dan voor €149 moet kopen en niet kan lenen.

Overzichtelijk productaanbod website, snelle levering!

Op zoek naar vervangende remkabels voor de rollator van een familielid kwam ik terecht op de website van 123Zorgwinkel.nl Het gezochte artikel was snel gevonden dankzij de overzichtelijke webshop. Bestelling geplaatst (helaas na 15.00 uur) en binnen 2 dagen was het pakketje in huis. Alles keurig verpakt en met een duidelijke montagehandleiding; chapeau!

Lekker snel in huis, dat scheelt veel tijd.

Artikel goed te vinden op de website. Gelijk besteld en 2 dagen later in huis. Duidelijke reparatie instructie via afbeeldingen. Fijn, makkelijker kan niet.

Goede oplader voor scootmobiel

Snelle levering en komt afspraken na

Vriendelijk en eerlijk personeel en nette bezorging.

Prima spullen

Heb binnen en buitenbanden voor een rolstoel besteld,prima spullen ,alleen werd apart geleverd en kreeg voor de buitenbanden geen track en trace dus gemaild maar geen antwoord

Het juiste product geleverd, maar wel later dan verwacht.

's Maandags besteld. Zaterdag geleverd.

Prima, vlot geregeld en bezorgd

Ik ben goed behandeld.

Fijn behandeling door het personeel, en ben tevreden over over de rollator.

Tevreden , vlugge afhandeling van retourzending gehad . Prima zo !

Supersnelle levering en prima verpakt!

Supersnelle levering en prima verpakt!

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag