Snelle en corecte levering

Prima uitstekend geholpen, prima

Compliment voor Maxim en Patrick die onzin alle rust ons hebben geholpen bij de aanschaf van een scootmobiel en later ook nog eens een prima afwikkeling, verzekering etc. door Daniël

Snel en netjes bezorgd

Na telefonisch advies hebben wij een nieuwe boodschappentas voor de rollator besteld. De levering was snel en goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden. De tas is van stevig materiaal en is precies zo als op de foto.

Snelle en correcte levering

Werd heel snel geleverd, nog tijdens weekend. Aangename verrassing.

Uitstekend en vriendelijk geholpen.

Bleek een nieuwe accu i.p.v. acculader besteld te hebben. Na ontvangst accu is keurig geregeld dat ik deze terug kon sturen en acculader de volgende dag bezorgd werd, inclusief adresetiket voor terugzending accu. Top.

goed en vriendelijk

website bezoek en levering verliepen goed en op een latere vraag per mail werd ik keurig geholpen.

Niet goed

Bezorging naar wens, echter achterwiel besteld voorwiel gekregen.

zeer goed

het was de eerste keer zeer goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product en snel geleverd.

Levering

Het bestelde artikel werd keurig ingepakt en op afgesproken dag en tijd geleverd.

Goed en snel geleverd.

Ik heb mijn onderdelen voor de magnetron op donderdagavond om 21.15 u besteld, en ze waren vrijdagmiddag om 12.15 u al bezorgd.

prima de luxw

je krijgt wat je besteld, goede kwaliteit en snel.

Snelle levering, prijs kwaliteit in verhouding.

Handig universele dienblad voor op rollator.

besteld en snel geleverd

ik ben zeer tevreden

goede en juiste spullen

ondanks de eerste levering niet ontvangen de tweede wel

Correct en stipte levering

Beter kan niet!

Rollator is precies in de praktijk zoals hij omschreven werd.Lichtgewicht, rijdt prima, mooie prijs.

Prettig te woord gestaan aan de telefoon. Bezorging volgens afspraak.

tevreden

nette (kleine) verpakking, genoeg betaal mogelijkheden, retour instructies (niet nodig gehad), prima.

Na navraag is de juiste aangekomen en voldoet naar wens

Vlotte afhandeling

Prima aankoop. We hebben er veel profijt van.

Snelle levering en bij vragen uitgebreid uitleg

We hebben een rolstoel met duwondersteuning online gekocht. Hij werd snel geleverd. Daarbij een paar keer gebeld voor vragen en heel vriendelijk te woord gestaan met uitgebreid advies. Zeer tevreden!!!

Uitstekend materiaal geleverd met nodige toebehoren

Wij bestelden 2 volle voorwieltjes voor een rolwagen en deze werden netjes verpakt en met alle toebehoren geleverd. Het ombouwen van de rolwagen was een plezier.

Goede communicatie

Vriendelijke ontvangst, ik was een beetje te laat met bestellen dus ik mocht ze op komen halen. Goeie rolstoelen, we waren er blij mee. Makkelijk in en uit elkaar te klappen.

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag