prima en snelle levering

correct bedrijf

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelde werd op tijd geleverd en werd goed oude hoogte gehouden

snelle levring

goede kwaliteit

Simpel en snel

En ook niet te duur.

prima webwinkel

Fijn dat ik mijn merk scootmobiel erbij kon vermelden en had om bouten ervoor gevraagd. Zaten bij de levering allerlei bouten, kon zonder problemen het windscherm op mijn scootmobiel zetten. Zonder aanschaf extra spiegels. Top service

prima webwinkel

Super geholpen door 123Zorgwinkel.nl

Fantastische ervaring. Zowel met telefonisch contact als in de showroom in Den Haag ben ik heel goed geholpen. De medewerkers denken actief met je mee en denken in oplossingen. Ik heb de Kaigo Compact Premium elektrische rolstoel aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over. De elektrische rolstoel maakt mijn dagelijks leven stukken makkelijker.

Fantastiche ervaring

Fantastische ervaring met 123Zorgwinkel.nl. De medewerkers denken actief met je mee en denken in oplossingen. Ik heb de Kaigo Compact Premium elektrische rolstoel aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over. De elektrische rolstoel maakt mijn dagelijks leven stukken makkelijker.

Fantastiche ervaring

Fantastische ervaring met 123Zorgwinkel.nl. Zowel met telefonisch contact als in de showroom in Den Haag ben ik heel goed geholpen. De medewerkers denken actief met je mee en denken in oplossingen. Ik heb de Kaigo Compact Premium elektrische rolstoel aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over. De elektrische rolstoel maakt mijn dagelijks leven stukken makkelijker.

Goede en snelle service.

Had wat besteld en het was er al met een dag. Geweldige kwaliteit. Het bevalt reuze. Brn er erg blij mee.

Gewoon goed

Gewoon goed

Dik in orde

Men aankoop is verlopen zoals het hoort dus iedereen tevreden..

Dik in orde

Men aankoop is verlopen zoals het hoort dus iedereen tevreden..

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag