Vlotte en correcte levering tegen een gemakkelijke betaling van onze bestelling

Zowel de bestelling als de levering gebeurde op een vlotte wijze zoals vermeld in de aanbieding. De betaling kon op een correcte en gemakkelijke wijze gebeuren.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pakket was snel geleverd en goed verpakt.

Tevreden

Tevreden ze helpen voor goede oplossing voor de bestelling.

Snel en goed!

Snel en goed geleverd.

Goeide service de kwaliteit is uitstekend

Snelle en goeie levering.

Ik bestelde 4 rollator wielen en had ze de volgende dag al in huis. Super service. Dank je.

Prima service.

Na mijn aankoop van een tweedehandse scootmobiel, bleken er twee storingen. 123zorgwinkel heeft snel een overigens zeer bekwame monteur geregeld, die de storingen snel heeft opgelost. Verder is de scootmobiel in zeer goede staat, ik hoop er lang plezier van te hebben.

Het viel erg tegen geen service

Het viel tegen dat ik het zitmatje er niet opkreeg zelf, daar had ik hulp voor nodig omdat ik er de goede spullen voor had, terug gegaan en het koste me 15 euro om het er op te zetten dus geen service gegeven graag voor het bestellen erbij zetten dat je het niet zelf erop krijgt mijn man wil dat ik niets meer bij jullie koop omdat je toch terug moet om het erop te zetten

Heel Goed

Heel Goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gemakkelijke site snelle levering

De 2 de keer wat besteld weer was de bestelling snel binnen

Goede service. Duidelijk en snel.

Juiste product voor mij uitgezocht.

Ik had een specifieke remkabel nodig voor de rollator van mijn moeder. Omdat deze uit Duitsland komt was het onderdeel lastig te vinden. Via mail specificaties doorgegeven. Het juiste product was voorradig en is snel geleverd.

Product niet leverbaar, toch in de webshop.

Product niet leverbaar, staat wel in de webshop. Als alternatief bieden ze een ander product aan in een andere maat en kleur…

Duidelijk site en snelle levering

Duidelijke site

Wandel rubbers. Op de stokken

Probleemloos

Levering liep probleemloos. Er was ook goede communicatie bij het bestelproces.

Binnen 4 dagen in huis

Vanaf het begin liepen de wielen aan . Dit is snel verholpen en nu loopt hij prima

Perfecte levering, product voldoet

Product voldoet aan de verwachtingen

Duidelijke informatie vriendelijk

Snel bezorgd, maar niet compleet

Mijn bestelling was niet compleet , nippel voor fietspomp zat er niet bij ,jammer dat de bestelling niet nagekeken word als hij de deur uitgaat, ik heb het wel betaald €3,95

Super snel geleverd en zeer goede prijs kwaliteits verhouding

een uitstekend georganiseerd bedrijf

Ik had een artikel op woensdag besteld en het werd de volgende dag keurig bezorgd, waarvoor hulde !! !

Geweldig geholpen

Ik ben super goed geholpen aan de telefoon en de rolstoelwieltjes waren de dag er op al binnen dat vind ik super.

Snel, goede producten en nette prijzen.

Veel keuze. Bestellen gaat makkelijk. Prijzen zijn gunstig. Bestelde artikelen werden de volgende dag al geleverd en waren van goede kwaliteit.

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag