Vakkundig en snel

Heel goed duidelijk

Goed geholpen

Duidelijkheid over mijn wensen

We hebben een wieltje besteld voor een rollator de volgende dag in huis. Zeer tevreden

Goed geholpen

Alles netjes geleverd

Gewoon in alle handelingen goef

bestelling goed geleverd, product zoals verwacht, dus gewoon goed.

Hele goede service

Na een telefonisch advies van een medewerker, een zeer bruikbaar advies gekregen.

Prima website.

Bezorging vlot en correct.

Goed bevallen en te vreden

Slecht

Spaakbeschermers besteld twv 80,00euro. Rollator geleverd gekregen twv 280,00euro. Hoop niet dat ze het vaak zo doen!!

Afhandeling terug betaling

Ik moest contact opnemen om mijn geld terug te krijgen, krijg ij een chagrijnige man aan de telefoon die kon en wilde mij niet helpen, vervolgens een mail gestuurd dezelfde dag had ik mijn geld terug

De producten zijn heel makkelijk te bestellen en worden binnen 2 dagen geleverd. Goed verpakt in een stevige doos. De producten zijn makkelijk in elkaar te zetten en voldoen aan de eisen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ik ben een zeer tevreden klant en heb een geweldig goede ervaring met onderneming. Van mij krijgen ze een dikke 10.

Bestelling en afhandeling waren ok alleen aflevering door PostNL liet te wensen over maar we hebben in de media gezien wat daar de oorzaak van is.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd.

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

Vlotte levering

De oplader kwam zonder enige beschrijving of gebruiksaanwijzing.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Een fijne site om te bestellen en ook een vlotte levering.

Wordt snel geleverd netjes verpakt

Keurig geholpen

Goed telefonisch contact. Netjes geholpen. Perfecte aflevering

Betrouwbaar bedrijf met goede service en uitstekende spullen.

Snel en accuraat

Gemakkelijk te bestellen

Overzichtelijke en gemakkelijke site om te bestellen snelle levering

goed en snelle levering

ben erg tevreden met deze prima spullen

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering van een pompje voor de banden van mijn rolstoel.

Gied afhandeling. Ook netjes geholpen an de telefoon.

Bestelling geleverd conform afspraak

Het bestelde product is van goede kwaliteit, nette prijs en conform afspraak op tijd geleverd.

een levering en bestelling op tijd zonder problemen

Een voorbeeld voor mijn lokale "officiële" leveranciers van een zorgartikel. Het was sneller, goedkoper en de web-site beantwoordde al mijn vragen zonder een omslachtig en tijdrovend verhaal. Ik heb datgene gekregen waar ik naar zocht en niet een minder geschikt artikel dat in het lokale zorgpakket werd aangeboden

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag